برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 29 آبان 1396

طرز تهیه جعفری قورمه غذای بسیار خوشمزه و متفاوت گیلانی با بادمجان

طرز تهیه جعفری قورمه غذای بسیار خوشمزه و متفاوت گیلانی با بادمجان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه جعفری قورمه را فراهم آورده ایم.

آموزش آشپزی و انواع خورشت در سایت انسان شاد

طرز تهیه جعفری قورمه,جعفری قورمه,خورش جعفری قورمه

جعفری قورمه یک غذای خوشمزه مخصوص استان گیلان می باشد که کاملا متفاوت با قورمه سبزی است.

جعفری قورمه دارای 2 دستور متفاوت است که در این جا یکی از دستور ها را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.

دستور شماره 2 در مطالب دیگر انسان شاد

طرز تهیه جعفری قورمه,جعفری قورمه,خورش جعفری قورمه

مواد لازم برای تهیه جعفری قورمه

تره و جعفری :♥: نیم کیلوگرم

گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم

:♥: به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی نیز می توان استفاده کرد :♥:

پیاز :♥: 1 عدد

بادمجان :♥: نیم کیلو گرم

آبغوره :♥: نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی :♥: 1 قاشق غذا خوری

:♥: به جای آبغوره از آب انار ترش هم می توان استفاده کرد :♥:

نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه جعفری قورمه,جعفری قورمه,خورش جعفری قورمه

طرز تهیه جعفری قورمه

به نقل از انسان شاد طرز تهیه جعفری قورمه به این صورت می باشد که ابتدا باید

سبزی ها را پاک کنید و تمیز بشورید .

بعد از اینکه آب آن ها گرفته شد آن ها را ریز و ساطوری کنید.

داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و سبزی ها را در روغن کمی تفت دهید.

:♥: سبزی ها را نباید خیلی سرخ کرد چون ویتامین های موجود در سبزی با حرارت دادن زیاد از بین می روند :♥:

رب گوجه و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به سبزی ها اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از اینکه سبزی ها را تفت دادید کمی آب جوش روی سبزی ها بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و سبزی ها پخته شوند.

درون کاسه ای پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.

کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید.

از گوشت کوفته قلقلی هایی درست کنید.

کوفته قلقلی ها را درون کمی روغن سرخ کنید تا دو طرف آن ها طلایی شود.

بعد از اینکه سرخ شدند آن ها را به سبزی های در حال پخته شدن اضافه کنید.

زیر خورش را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

بادمجان ها را پوست بکنید و آن ها را به مدت نیم ساعت درون آب و نمک بخیسانید .

:♥: خیساندن بادمجان در آب و نمک به خاطر گرفتن تلخی بادمجان است :♥:

بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید و آن ها را سرخ کنید و داخل خورش بیندازید.

:♥: بادمجان خیلی نباید داخل خورش جوش بخورد چون باعث له شدن بادمجان می شود :♥:

10 دقیقه قبل از این که خورش را سرو کنید آبغوره را به جعفری قورمه اضافه کنید.

در هنگام سرو خورش را در کاسه بکشید و در کنار آن بادمجان سرخ شده قرار دهید.

این خورش خوشمزه را هم با نان و هم با کته می توان سرو کرد. نوش جااااان

طرز تهیه جعفری قورمه,جعفری قورمه,خورش جعفری قورمه

طرز تهیه جعفری قورمه غذای بسیار خوشمزه و متفاوت گیلانی با بادمجان

امتیاز 4.56 ( 25 رای )