قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 28 دی 1396

طرز تهیه خورش ناردون یا خورش انار با مرغ غذای خوشمزه مازندرانی ها

طرز تهیه خورش ناردون یا خورش انار با مرغ غذای خوشمزه مازندرانی ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش ناردون را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

خورش ناردون یا خورش انار با مرغ یکی از غذا های محبوب استان مازندران است که جزء غذاهای مجلسی و رسمی آن ها محسوب می شود.

در نوع مجلسی خورش ناردون از غاز یا اردک استفاده می شود ولی در نوع خودمانی این خورش از مرغ استفاده می شود.

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

مواد لازم برای تهیه خورش ناردون

مرغ :♥: 1 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

سیر :♥: 3 حبه

انار دانه شده :♥: نصف پیمانه

رب انار :♥: 2 قاشق غذا خوری

شکر :♥: 2 قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)

دارچین :♥: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

روغن زیتون :♥: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

طرز تهیه خورش ناردون

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش ناردون (خورش انار با مرغ) به این صورت می باشد که ابتدا باید

روی مرغ را روغن زیتون بمالیم.

سپس یکی از پیاز ها و 1 حبه سیر را رنده می کنیم و روی مرغ میریزیم.

نمک و فلفل و زردچوبه را هم روی مرغ می ریزیم و خوب همه جای مرغ را به مواد آغشته می کنیم تا کمی مرغ مزه دار شود.

یکی دیگر از پیاز ها را ریز خرد می کنیم و همراه با سیر خورد شده در روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند.

سپس بعد از اینکه مرغ ها طعم دار شدن آن ها را درون روغن داغ و پیاز ها سرخ می کنیم.

رب انار را به مواد اضافه کنید و در روغن تفت دهید.

حالا باید دانه های انار را به غذا اضافه کنید.

کمی نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مواد بزنید و به مقدار لازم روی خورش ناردون آب بریزید.

حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود و خورش جا بیفتد.

در پایان پخت باید سس غلیظی در کنار مرغ داشته باشیم و مرغ نباید خیلی آبدار باشد.

اگر خورش خیلی ترش شده بود شکر را به غذا اضافه کنید.

:♥: می توانید انار را اواخر پخت اضافه کنید و درب تابه را نگذارید تا دانه های انار همان طور قرمز رنگ باقی بمانند :♥:

:♥: اگر از گوشت غاز یا مرغابی استفاده می کنید مدت زمان پخته شدن خیلی بیشتر است و حدود 3 یا 4 ساعت است :♥:

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردون , خورش انار با مرغ , خورش انار , ناردون مرغ

طرز تهیه خورش ناردون یا خورش انار با مرغ غذای خوشمزه مازندرانی ها

امتیاز 4.30 ( 10 رای )