پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)

طرز تهیه کوکوی بادمجان بسیار خوشمزه به 3 روش مختلف

طرز تهیه کوکوی بادمجان بسیار خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کوکوی بادمجان را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع کوکو و کتلت در سایت انسان شاد

کوکو بادمجان,کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکو بادمجان,بادمجان

مواد لازم برای تهیه کوکوی بادمجان

بادمجان :◊: 5 عدد

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 2 حبه

تخم مرغ :◊: 4 عدد

نعناع خشک :◊: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به مقدار لازم

کوکو بادمجان,کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکو بادمجان,بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان

برای تهیه این کوکو خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید.

به سه روش می توانید عمل کنید:

1- بادمجان ها را حلقه ای برش بدهید و در روغن سرخ کنید تا نرم شوند.

2 – بادمجان ها را روی حرارت با پوست کباب کنید و بعد پوست آن را بگیرید.

3 – بادمجان ها به صورت خام رنده کنید و آب آن را بگیرید.

به هر روشی که تمایل داشتید بادمجان ها را آماده کنید.

سپس آن ها را له کنید.

در ظرفی پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کنید.تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید.

با چنگال حسابی تخم مرغ ها را هم بزنید تا کف کنند.

سپس بادمجان ها را به مواد اضافه کنید.

حالا ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مایه کوکو صاف و یکدست شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید.

به مقدار کافی در آن روغن بریزید تا روغن روی حرارت داغ شود.

وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید همه ی مایه کوکو را در تابه بریزید.

حرارت را زیاد کنید و درب تاب را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود.

هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را از وسط برش دهید و آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

حرارت را کم کنید و درب تابه را بردارید.

کوکوی بادمجان شما آماده است.نوش جان.

کوکو بادمجان,کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکو بادمجان,بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان بسیار خوشمزه

امتیاز 4.54 ( 13 رای )