حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی.غذای همدانی ها

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی:

آبگوشت بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار می‌رود.

ویژگی آبگوشت بزباش به سبزی های معطر در آن است.

این آبگوشت یک غذای ایرانی بسیار مقوی است که برای تمامی سنین مناسب می باشد.

می توان هنگام سرو این آبگوشت، گوشت و حبوبات و سبزیجاتِ آن را جدا کنیم و آنها را در یک ظرف جداگانه با گوشت کوب بکوبیم تا تبدیل به گوشت کوبیده شود.

طرز تهیه آبگوشت بزباش,روش پخت آبگوشت بزباش,آبگوشت بزباش

آموزش انواع آبگوشت در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بزباش:

گوشت آبگوشتی (به همراه دنبه) :◊: نیم کیلوگرم

سبزی (تره ,جعفری ,شنبلیله) :◊: نیم کیلو گرم

لوبیا قرمز یا لوبیا سفید :◊: 1 پیمانه

پیاز :◊: 1 عدد

لیمو عمانی :◊: 4 عدد

سیب زمینی :◊: 4 عدد

آب سرد :◊: ۳  لیتر

زردچوبه :◊: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت بزباش,روش پخت آبگوشت بزباش,آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش:

لوبیا را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

لیمو عمانی ها را هم در مقداری آب بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

گوشت را به همراه پیاز و لوبیا ها در قابلمه ای بگذارید.مقداری اب بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب جوش بیاید و مواد پخته شوند.

سبزی هارا پاک کنید و تمیز بشورید و آن ها را خیلی ریز خرد کنید.

در کمی روغن سبزی ها را تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود.

هنگامی که گوشت و لوبیا نیم پز شدند نوبت اضافه کردن سبزی ها است.

سیب زمینی ها را هم پوست کنده و داخل آبگوشت می ریزیم.

نمک و فلفل و زردچوبه و لیمو عمانی ها را هم به آبگوشت اضافه کنید.

بعد از اینکه آبگوشت بزباش حاضر شد آب آنرا توی یک کاسه بریزید و گوشت و لوبیا و دیگر مخلفات را با هم به کمک گوشت کوب بکوبید تا خوب نرم شود.

با آبگوشت بزباش  نان، سبزی خوردن و ترشی سرو می‌شود.

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی

امتیاز 4.11 ( 9 رای )