کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

طرز تهیه لواشک خیلی خوشمزه و ملس انار

طرز تهیه لواشک خیلی خوشمزه و ملس انار

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه لواشک انار را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

 

طرز تهیه لواشک انار,لواشک انار,لواشک,انار

لواشک انار مانند لواشک گوجه سبز و لواشک آلو، جزو لواشک‌های ترش است .
معمولا در فصل پاییز که انار به وفور یافت می‌شود لواشک انار تهیه می شود و برای فصل‌های دیگر ذخیره می‌شود.
از آنجایی که طعم لواشک انار خالص بسیار ترش است، بعضی افراد از مواد دیگری مانند سیب و به برای تلطیف طعم این لواشک استفاده می‌کنند.
بعضی دیگر نیز برای ترش‌تر شدن لواشک انار، آن را مخلوط با زرشک تهیه می‌کنند. 
به طور کلی، درست‌کردن لواشک قانون خاصی ندارد و هرکس میوه‌های مورد استفاده را بسته به سلیقه و ذایقه خود انتخاب می‌کند.
 
پایه و اساس درست‌کردن همه لواشک‌ها مثل هم است یعنی؛ جوشاندن میوه، گرفتن عصاره آن، پهن‌ و خشک‌کردن لواشک زیر نور خورشید یا جلوی باد پنکه.
طرز تهیه لواشک انار,لواشک انار,لواشک,انار

مواد لازم برای تهیه لواشک انار

دانه انار یا آب انار :◊: 2 لیوان 

نمک :◊: 1 قاشق مربا خوری

:◊: در صورت تمایل می توانید از 1 عدد به هم استفاده کنید

در صورت استفاده از به از 3 قاشق غذا خوری آبلیمو باید استفاده کنید :◊:

طرز تهیه لواشک انار,لواشک انار,لواشک,انار

طرز تهیه لواشک انار

ابتدا انارها را دانه دانه کنید و داخل ظرفی بریزید،و روی آن‌ها نمک بپاشید.

دانه های انار را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید تا عصاره آن خارج شود.

:◊: از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید :◊:

دانه‌های له‌شده انار را از صافی عبور دهید و بعد، عصاره جداشده را به مدت 15 دقیقه بجوشانید.

وقتی کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود تا دست‌تان نسوزد.

کف یک سینی آلومینیومی را سلفون بکشید و عصاره انار را کف سینی به طور یک‌دست پهن کنید.

:◊: برای بهتر جداشدن لواشک از سینی، کف سینی را کمی چرب کنید :◊:

سینی لواشک را زیر نور خورشید و یا جلوی پنکه قرار دهید تا لواشک خشک شود.

 معمولا بعد از یکی، دو روز لواشک خشک شده و آماده مصرف است.

 لواشک را داخل یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه لواشک از فر هم می توانید استفاده کنید.به صورت زیر :

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد

سپس از فر خارج کنید و کنار قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید.

:◊: می توانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک آماده شود :◊:

طرز تهیه لواشک انار,لواشک انار,لواشک,انار

 

طرز تهیه لواشک خیلی خوشمزه و ملس انار

امتیاز 4.60 ( 5 رای )