اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه 1 مهر 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی با فندق

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی با فندق

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه شکلات صبحانه را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه شکلات صبحانه , شکلات صبحانه , روش تهیه شکلات صبحانه

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار خوشمزه در منزل به روشی بسیار آسان

 

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه

 

شیر :◊: 2 لیوان (حدود 1 لیتر )

شکر :◊: 1 پیمانه

پودر کاکائو :◊: 1 پیمانه

کره :◊: 100 گرم

فندق خرد شده :◊: به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار خوشمزه در منزل به روشی بسیار آسان

طرز تهیه شکلات صبحانه , شکلات صبحانه , روش تهیه شکلات صبحانه

طرز تهیه شکلات صبحانه

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه شکلات صبحانه ابتدا باید

شکر ،کاکائو را درون قابلمه بریزید ، کمی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

:◊: اگر یکدست نشوند بعدا گلوله می شوند :◊:

شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم سپس روی گاز قرار دهید.

حرارت را ملایم کنید و مواد را مرتب بهم بزنید تا آب شیر بخار شود و اطراف شیر حباب بزند اما نجوشد.

هم زدن را ان قدر ادامه می دهیم تا شکلات غلیظ شود.

:◊: حدود 45 دقیقه زمان می برد :◊:

بعد از این مدت کره را اضافه کنید و هم می زنیم.

 وقتی مواد کمی غلیظ شده است مغز فندق پودر شده را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.

بعد از چند دقیقه شعله را خاموش می کنیم.

صبر کنید تا شکلات صبحانه خنک شود.

:◊: نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید :◊:

:◊: نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند :◊:

:◊: پس از اینکه شکلات صبحانه سرد شد غلظتش بیشتر میشود ( نیازی نیست روی گاز غلظت زیادی پیدا کند ) :◊:

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار خوشمزه در منزل به روشی بسیار آسان

طرز تهیه شکلات صبحانه , شکلات صبحانه , روش تهیه شکلات صبحانه

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار خوشمزه در منزل به روشی بسیار آسان

طرز تهیه شکلات صبحانه , شکلات صبحانه , روش تهیه شکلات صبحانه

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار خوشمزه در منزل به روشی بسیار آسان

نکاتی در مورد تهیه شکلات صبحانه :

اگر تمایل دارید که شکلات صبحانه شما شیرین تر شود می توانید مقدار مصرفی پودر کاکائو را کمتر کنید.

توجه داشته باشید که شکلات به هیچ عنوان نباید ته بگیرد در این صورت باید ظرف را تعویض کنید.

برای ته نگرفتن شکلات صبحانه بهتر است هر 5 دقیقه یکبار آن را هم بزنید.

زمانی که شکلات در حال غلیظ شدن است نباید شعله اجاق زیاد باشد چوت در این صورت شکلات صبحانه بعدا شکرک خواهد زد.

می توانید برای خوشمزه تر شدن شکلات صبحانه به آن کرم فندقی یا فندق اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی بسیار خوشمزه در منزل به روشی بسیار آسان

طرز تهیه شکلات صبحانه , شکلات صبحانه , روش تهیه شکلات صبحانه

آموزش و طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی با فندق

امتیاز 4.44 ( 16 رای )