لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.

آموزش و آشنایی با روش درست کردن سالاد مکزیکی با کالباس

طرز تهیه سالاد مکزیکی:

 

طرز تهیه سالاد مکزیکی,روش درست کردن سالاد مکزیکی,سالاد مکزیکی

آموزش انواع سالاد در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی:

کلم قرمز خرد شده :◊: 1 لیوان

کلم برگ سفید :◊: 2 لیوان

کالباس :◊: 200 گرم

قارچ :◊: 5 عدد

نخودفرنگی :◊: نصف لیوان

ذرت :◊: نصف لیوان

هویج رنده شده :◊: 2 عدد

خیار شور :◊: 4 عدد

سس مایونز :◊: یک لیوان

ماست :◊: نصف لیوان

آبلیمو :◊: 3 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد مکزیکی,روش درست کردن سالاد مکزیکی,سالاد مکزیکی

طرز تهیه سالاد مکزیکی:

کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید.آن ها را در آب بخیسانید و بعد از نیم ساعت آبکشی کنید.

بگذارید کاملا خشک شوند.

ذرت ها و نخود فرنگی را در مقداری آب بپزید.

قارچ ها را هم بشورید و ریز خرد کنید.کالباس و خیارشور را هم ریز خرد کنید.

:◊: می توانید به جای کالباس از مرغ پخته شده هم استفاده کنید:◊:

در کاسه ای بزرگ همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر سس مایونز را با ماست هم بزنید و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بعد از آماده شدن سس آن را بر روی سالاد بریزید.

روی سالاد را سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا سس به خرد مواد سالاد برود.

بعد از 2 ساعت سالاد مکزیکی شما آماده است.

طرز تهیه سالاد مکزیکی

 

امتیاز 4.32 ( 19 رای )