هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 خرداد 1396

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آش جو را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد

طرز تهیه آش جو , روش پخت آش جو , آش جو

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان

این آش از خوشمزه ترین و راحت ترین آش های سنتی ایران می باشد

مواد لازم برای تهیه آش جو :

جو :◊: یک پیمانه

لوبیاچیتی:◊: یک چهارم پیمانه

   نخود:◊: یک چهارم پیمانه

عدس :◊: یک چهارم پیمانه

پیاز :◊: دو عدد

سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید):◊: نیم کیلو

آرد برنج:◊: دو قاشق

کشک:◊: یک لیوان

نعناء خشک:◊: دو قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه:◊: به میزان دلخواه

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان

در صورت امکان حتما از یک شب قبل حبوبات آش را درون آب بخیسانید

طرز تهیه آش جو , روش پخت آش جو , آش جو

طرز تهیه آش جو :

به نقل از انسان شاد برای تهیه آش جو

ابتدا باید همه ی حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

اگر زمان خیس کردن آن ها را ندارید مدت زمان کوتاهی در کمی آب جوش آن ها را بریزید.

جو ,لوبیا ,عدس ,نخود را در قابلمه ای بریزید.

بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید  آب به جوش بیاید و حدود 4 یا 5 ساعت بپزد.

البته باید را کمی دیر تر در قابلمه ریخت چون اگر عدس لعاب بندازد نخود ها دیر پز میشوند.

آرد برنج را در یک لیوان بریزید و آب سرد به آن اضافه کرده، هم بزنید  و آن را کم کم به آش جو اضافه کنید.

سبزی آش را پاک کنید و خوب بشورید و ان ها را خیلی ریز خرد کنید.

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان

این آش خوشمزه را می توانید برای بعد از ظهرهای بهاری و تابستانی در بیرون منزل تهیه و میل کنید

طرز تهیه آش جو , روش پخت آش جو , آش جو

سبزی ها را به آش در حال پخت اضافه کنید و بگذارید آش جو یک ساعت دیگر جا بیفتد . هر چند وقت یه بار هم مواد را هم می زنم تا آش ته نگیرد.

پیازها رو نگینی خرد کنید و در ماهی تابه  با روغن سرخ کنید.هنگامی که پیاز ها سرخ و

طلایی شدن آن ها را از روغن بیرون بیاورید تا هم روغن اضافی آن ها خارج شود هم پیاز داغ خشک و برشته شود.

یک از عدد از پیاز ها رو هم در آش خرد میکنیم.

در ماهیتابه ای که پیاز هارو سرخ کردیم نعناع خشک را با زرد چوبه تفت می دهیم تا نعناع داغ حاضر شود.

وقتی آش جا افتاد یک لیوان کشک رو داخل آش می ریزم و هم می زنم.بعد نمک آش را میریزیم.

آش جو شما حاضر است .می توانید حالا در ظرفی مناسب بکشید و با پیاز داغ و نعناع داغ آن را تزئین کنید.

انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه این آش خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده ببرید

طرز تهیه آش جو , روش پخت آش جو , آش جو

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه به همراه کشک فراوان

امتیاز 4.00 ( 6 رای )