باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان

طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان:

 

طرز تهیه آش جو,روش پخت آش جو,آش جو

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه آش جو:

جو :◊: یک پیمانه

لوبیاچیتی:◊: یک چهارم پیمانه

   نخود:◊: یک چهارم پیمانه

عدس :◊: یک چهارم پیمانه

پیاز :◊: دو عدد

سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید):◊: نیم کیلو

آرد برنج:◊: دو قاشق

کشک:◊: یک لیوان

نعناء خشک:◊: دو قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه:◊: به میزان دلخواه

طرز تهیه آش جو,روش پخت آش جو,آش جو

طرز تهیه آش جو:

ابتدا همه ی حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.اگر زمان خیس کردن آن ها را ندارید مدت زمان کوتاهی در کمی آب جوش آن ها را بریزید.

جو ,لوبیا ,عدس ,نخود را در قابلمه ای بریزید.بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید  آب به جوش بیاید وحدود 4 یا 5 ساعت بپزد.البته باید را کمی دیر تر در قابلمه ریخت چون اگر عدس لعاب بندازد نخود ها دیر پز میشوند.

آرد برنج را در یک لیوان بریزید و آب سرد به آن اضافه کرده، هم بزنید  و آن را کم کم به آش اضافه کنید.

سبزی آش را پاک کنید و خوب بشورید و ان ها را خیلی ریز خرد کنید.

سبزی ها را به آش در حال پخت اضافه کنید و بگذارید آش یک ساعت دیگر جا بیفتد . هر چند وقت یه بار هم مواد را هم می ‍زنم تا آش ته نگیرد.

پیازها رو نگینی خرد کنید و در ماهی تابه  با روغن سرخ کنید.هنگامی که پیاز ها سرخ و طلایی شدن آن ها را از روغن بیرون بیاورید تا هم روغن اضافی آن ها خارج شود هم پیاز داغ خشک و برشته شود.

یک از عدد از پیاز ها رو هم در آش خرد میکنیم.

در ماهیتابه ای که پیاز هارو سرخ کردیم نعناع خشک را با زرد چوبه تفت می دهیم تا نعناع داغ حاضر شود.

وقتی آش جا افتاد یک لیوان کشک رو داخل آش می ریزم و هم می زنم.بعد نمک آش را میریزیم.

آش شما حاضر است .می توانید حالا در ظرفی مناسب بکشید و با پیاز داغ و نعناع داغ آن را تزئین کنید.

طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان

 

امتیاز 4.00 ( 6 رای )