قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 7 تیر 1396

آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش کنگر را آموزش می دهیم.
طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر 

 سینه یا ران مرغ :♦: سه عدد
 
 پیاز :♦: 1 عدد
 
 کنگر پاک‌ شده :♦: 500 گرم
 
 زردچوبه:♦:نصف قاشق مرباخوری
 
 آب لیموترش :♦: دو قاشق سوپخوری
 
 رب گوجه‌ فرنگی :♦: سه قاشق سوپخوری
 
 نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
 
زعفران دم‌ کرده :♦: یک قاشق سوپخوری
 طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر

طرز تهیه خورش کنگر 

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش کنگر به این صورت است که ابتدا باید

مرغ ها را خوب پاک کرده و بشورید.

:♦: برای تهیه خورش کنگر میتوان از گوشت قرمز نیز استفاده کرد که به سلیقه شما بستگی دارد:♦:
 
نصفی از پیاز ها را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
 
زمانی که پیاز طلایی شد مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ ها نیز طلایی شوند.
 
زرد چوبه را به مواد اضافه کنید و به مقدار 4 لیوان آب برای پخته شدن مرغ به آن اضافه می کنیم.
 
حالا کنگر ها را خوب پاک کنید و تیغ های آن را با قاچو ببرید و سپس داخل آب سرد بریزید و به آن یک قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش اضافه کنید تا کنگر ها سیاه نشوند.
 
کنگرها را به اندازه دلخواه ببرید و با 4 قاشق سوپ خوری روغن تفت بدهید.
 
نصف پیاز باقی مانده را به کنگر اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
 
در زمان آخر پخت مرغ کنگر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملا پخته شود و جا بیوفتد.
 
در آخر نمک،زعفران دم کرده و کمی آب لیمو داخل خورش بریزید.
 
اکنون خورش کنگر شما آماده میل کردن است.نوش جان
طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر

خواص بسیار زیاد کنگر:

 :♦: کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم کننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود :♦:
 :♦: این گیاه و به‌خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می کند :♦:
 :♦: کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم‌خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند :♦:
 :♦: محققان معتقدند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود
  در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می کنند :♦:

 :♦:  افرادی که ناراحتی‌های کلیوی و کبدی شدید دارند از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند :♦:

 :♦: زنان باردار و کودکان باتوجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه صفرا می‌شود،و افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، از خوردن آن صرف‌نظر کنند :♦:

طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر

آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

امتیاز 4.06 ( 17 رای )