باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما همراهان عزیز طرز تهیه خورش کنگر را آماده کرده ایم.

انواع خورش در سایت انسان شاد.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر :

 سینه یا ران مرغ :◊: سه عدد
 پیاز ریزشده :◊: یک پیمانه
 کنگر پاک‌ شده :◊: 500 گرم
 روغن :◊: 2/3 پیمانه
 زردچوبه :◊: نصف قاشق مرباخوری
 آب لیموترش :◊: دو قاشق سوپخوری
 رب گوجه‌ فرنگی :◊: سه قاشق سوپخوری
 نمک و فلفل :◊: به میزان لازم
زعفران دم‌کرده :◊: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر
برای تهیه خورش کنگر ابتدا باید مرغ ها را خوب پاک کرده و شسته.
::برای تهیه خورش کنگر میتوان از گوشت قرمز نیز استفاده کرد که به سلیقه شما بستگی دارد.::
نصفی از پیاز ها را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
زمانی که پیاز طلایی شد مرغ را به آن اضافه کنید و تفت میدهیم تا مرغ ها نیز طلایی شوند.
زرد چوبه را در ظرف حاوی مرغ میریزیم و به مقدار 4 لیوان آب برای پخته شدن مرغ به ان اضافه میکنیم.
حال کنگر ها را خوب پاک کنید و تیغ های آن را با قاچو ببرید و سپس داخل آب سرد بریزید و به آن یک قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش اضافه کنید تا کنگر ها سیاه نشوند.
کنگرها را که پاک کردید به اندازه دلخواه ببرید و با 4 قاشق سوپ خوری روغن تفت بدهید.
باقیه پیازها را به کنگر اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
در زمان آخر پخت مرغ کنگر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملا پخته شود و جا بیوفتد.
در آخر نمک،زعفران و کمی آب لیمو داخل خورش بریزید.
اکنون خورش کنگر شما آماده میل کردن است.
طرز تهیه خورش کنگر,روش پخت خورش کنگر,خورش کنگر,خورشت کنگر

آموزش و طرز تهیه خورش کنگر بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

امتیاز 4.06 ( 17 رای )