نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : جمعه 30 تیر 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه خورش ناز خاتون خیلی خوش طعم و خوشمزه

آموزش و طرز تهیه خورش ناز خاتون خیلی خوش طعم و خوشمزه

طرز تهیه خورش ناز خاتون,روش پخت خورش نازخاتون,خورش ناز خاتون,خورشت نازخاتون

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش ناز خاتون را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع خورش در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهبه خورش ناز خاتون :

گوشت مغز ران :◊: 1 کیلو

نعناع و جعفری :◊: نیم کیلو

بادمجان قلمی و زیر :◊: 6 عدد

آبغوره 3 :◊: قاشق سوپ خوری

 نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

طرز تهیه خورش ناز خاتون,روش پخت خورش نازخاتون,خورش ناز خاتون,خورشت نازخاتون

طرز تهیه خورش ناز خاتون :

برای تهیه خورش ناز خاتون ابتدا باید گوشت را تکه تکه کنید و خوی بشورید.

بعد از خرد کردن و شستن گوشت آن را با دو لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید و بگذارید تا بپزد.

سبزی را هم تمیز کنید و بشورید.

آب سبزی را کاملا بگیرید و سبزی را بصورت ریز خرد کنید.

دریک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و سبزی را در آن سرخ کنید.

بعد از سرخ کردن سبزی آن را به گوشت اضافه کنید تا سبزی هم خوب پخته شود.

آبغوره،نمک و فلفل را هم به گوشت و سبزی اضافه کنید.

اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد.

بادمجان ها را پوست بکنید و با روغن بسیار زیاد سرخ کنید تا بادمجان ها حسابی مغز پخت شوند.

بعد از اینکه سبزی و گوشت خوب پخته شدند بادمجان های سرخ شده را روی آنها بچینید و بگذارید دم بکشد.

برای جا افتادن کامل خورش ما به نیم ساعت وقت نیاز داریم.

بعد از نیم ساعت خورش را در دیس بکشیدو سرو کنید.

خواص غوره :

غوره حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .

 آبغوره تقویت کننده کبد است .

برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره قرقره کنید .

طرز تهیه خورش ناز خاتون,روش پخت خورش نازخاتون,خورش ناز خاتون,خورشت نازخاتون

آموزش و طرز تهیه خورش ناز خاتون خیلی خوش طعم و خوشمزه

امتیاز 4.30 ( 20 رای )