تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را. (حضرت علی علیه‌السلام)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری بسیار خوشمزه و شیک مخصوص مهمانی

طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری بسیار خوشمزه و شیک مخصوص مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

مواد لازم برای تهیه بقچه بادمجان

بادمجان :◊: 5 عدد

گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم

پیاز :◊: 2 عدد

روغن برای سرخ کردن :◊:  به میزان لازم

گوجه فرنگی :◊: 3 عدد

رب گوجه :◊: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه :◊: به مقدار لازم

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

طرز تهیه بقچه بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت نازک برش دهید.

 1 ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان از بین برود و در حال سرخ کردن روغن کمتری جذب کند.

بعد از این مدت بادمجانها رو در روغن سرخ کنید.

یکی از پیازها رو رنده کنید و به گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه کنید.

میتوانید از جعفری خشک شده هم در ترکیب گوشت استفاده کرد.

گوشت ها را خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

بعد به اندازه یک گردو از گوشت ها را برداشته و آن هارا قلقلی کنید.

در کمی روغن گوشتها را تفت دهید تا سرخ و پخته شوند.

برای درست کردن بقچه بادمجون 2 تا از برش های بادمجان را بردارید و آن ها را مثل بعلاوه روی هم بذارید.

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

یکی از گوشت های قلقلی را داخل بادمجون میذاریم.

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

حالا باید بقچه را جمع کنید .

ابتدا بادمجان زیری رو تا کنید بعد بادمجون رویی را روی آن تا کنید و با کمک یک خلال دندون اونو محکم کنید.

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

بقچه ها را باید داخل سس بگذاریم تا خوب پخته شوند.

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

درست کردن سس:

یکی از پیاز ها رو ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

رب گوجه را هم در روغن تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

بعد گوجه ها را نصف کنید و در تابه روی پیاز ها بریزید.

2 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

سپس بادمجان های بقچه شده را به مدت نیم ساعت درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم پخته شوند.

بعد از پخت آن را در ظرفی چیده و با سلیقه خودتان تزئین کنید.

بقچه بادمجان , طرز تهیه بقچه بادمجان , بادمجان حصیری , طرز تهیه بادمجان حصیری

طرز تهیه بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری بسیار خوشمزه و شیک مخصوص مهمانی

امتیاز 4.43 ( 23 رای )