آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 خرداد 1396

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورشت بامیه غذای لذیذ و اصیل ایرانی

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه غذای لذیذ و اصیل ایرانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش بامیه را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

خورش بامیه , طرز تهیه خورش بامیه , روش پخت خورش بامیه

مواد لازم برای خورش بامیه

 

    بامیه ریز :◊: یک کیلو

    گوشت خورشتی :◊:٣٠٠ گرم گوسفند

    پیاز  :◊: یک عدد

    سیر :◊: سه حبه

    رب :◊: 2 قاشق غذاخوری

    آبلیموی تازه :◊: نصف استکان

    نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به مقدار لازم

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه غذای لذیذ و اصیل ایرانی

خورش بامیه , طرز تهیه خورش بامیه , روش پخت خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه

به نقل از انسان شاد برای تهیه خورش بامیه ابتدا باید

پیاز را نگینی خرد میکنیم و در قابلمه با روغن سرخ میکنیم.

وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت را  به آن اضافه میکنیم.

  بعد از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم سیر های رنده شده را اضافه میکنیم.

یک قاشق مربا خوری زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه کرده و آب رو

هم بمقدار کافی برای پخت گوشت میریزیم و میذاریم تا گوشتها پخته شوند.

بامیه ها را در ماهیتابه ای دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا کمی رنگ آنها عوض شوند.

یک ساعت قبل از سرو کردن خورشت بامیه ] بامیه ها را به گوشت ها اضافه میکنیم.

نمک و آبلیمو را هم در این مرحله اضافه میکنیم.

نباید خورش بامیه را بعد از اضافه کردن بامیه زیاد هم زد چون باعث له شدن بامیه میشود.

درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا خورش بامیه جا بیفتد.

در ضمن زیر شعله نباید خیلی زیاد باشد چون باعث له شدن بامیه ها میشود.

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورشت بامیه غذای لذیذ و اصیل ایرانی

خورش بامیه , طرز تهیه خورش بامیه , روش پخت خورش بامیه

نکاتی در مورد خورش بامیه :

بالا بودن شعله اجاق باعث می شود که بامیه ها در خورش بامیه وا بروند.

اگر آب خورش یامیه کم باشد و مدام به آن آب اضافه کنیم باعث می شود که خورش از قیافه بیوفتد.

اگر می خواهید که خورشت تان خیلی خوب و عالی جا بیوفتتد باید زیر آن را کم کنید تا به مرور جا بیوفتد.

اگر می خواهید که در نهایت خورشت تان فوق العاده شود از گوشت ماهیچه گوساله یا گوسفند استفاده کنید

در بعضی دستورها خورش بامیه را با لپه نیز تهیه می کنند

 در صورت دلخواه می توانید مقداری تمبر هندی نیز در خورش بامیه بریزید

انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه این خورش خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده ببرید

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه غذای لذیذ و اصیل ایرانی

امتیاز 4.85 ( 20 رای )