آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص:

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه جوجه چینی را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه جوجه چینی,آموزش درست کردن جوجه چینی,جوجه چینی

مواد لازم برای درست کردن جوجه چینی:

سینه مرغ :◊:  2 عدد

پیاز :◊: 1 عدد

آبلیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری

سیر( یا پودر سیر) :◊: یک حبه

نمک وفلفل و زعفران :◊: به مقدار لازم

آرد :◊: یک لیوان

بکینگ پودر :◊: یک قاشق مربا خوری

دلستر لیمو :◊: یک لیوان

طرز تهیه جوجه چینی:

برای تهیه جوجه چینی ابتدا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید .سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند.

درون کاسه ای پیاز خرد شده، نمک ، فلفل ، سیر له شده و آبلیمو و زعفران را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را در آن قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.

برای درست کردن خمیر ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و آن را درون ظرفی میریزیم .

به آرد کمی نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.

سپس یک لیوان دلستر را به آرد کم کم اضافه می کنیم. تا غلظت آن شبیه حلیم شود . نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

تکه های مرغ مزه دار شده را در خمیر قرار میدهیم تا همه جای مرغ آغشته به خمیر شود.

خمیر جوجه را درون یخچال می گذاریم تا کمی استراحت کند.

ماندن بیش از حد مرغ در خمیر باعث سفت شدن جوجه چینی ها می شود.مدت نیم ساعت استراحت کند کافیست.

در ماهیتابه گودی روغن بریزید تا داغ شود سپس مرغ های آغشته به خمیر را یکی یکی در تابه بندازید تاسرخ شود.

حرارت باید ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود.

مواظب باشید که جوجه چینی ها نسوزند، چون زود سرخ می‌شوند.

طرز تهیه جوجه چینی,آموزش درست کردن جوجه چینی,جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص

امتیاز 4.29 ( 42 رای )