اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 6 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه ژله بلوبری خیلی خوشمزه و شیک برای مهمانی ها

آموزش و طرز تهیه ژله بلوبری خیلی خوشمزه و شیک برای مهمانی ها

طرز تهیه ژله بلوبری,روش درست کردن ژله بلوبری,ژله بلوبری,بلوبری,ژله

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ژله بلوبری را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد.

خواص بلوبری در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه ژله بلوبری :

ژله بلوبری :◊: 3 بسته

آب جوش :◊: 3 پیمانه

آب سرد :◊: 3/4 پیمانه

بلوبری :◊: 1 پیمانه

بستنی وانیلی (یا ماست شیرین) :◊: 2 پیمانه

طرز تهیه ژله بلوبری,روش درست کردن ژله بلوبری,ژله بلوبری,بلوبری,ژله

طرز تهیه ژله بلوبری :

برای تهیه ژله بلوبری میتوانید از بستنی وانیلی یا ماست وانیلی استفاده کنید.

ماست باید شیرین باشد.برای تهیه این ژله ما دو لایه ژله درست میکنیم که یکی آبی تیره همراه با بلوبری می باشد و

ژله آبی آسمانی که با ماست یا بستنی درست میشه.

:◊: البته بدون بلوبری هم می توانید درست کنید :◊:

برای درست کردن ژله ما به قالب کیک نیاز داریم که ظرف 7 پیمانه داشته باشد.

قبل از شروع درست کردن ژله حتما قالب را یک بار امتحان کنید.

لایه اول ژله :

داخل یک ظرف مناسب 1 پیمانه آب جوش را با 1 بسته ژله بلوبری کاملا حل کیند.

3/4 پیمانه آب سرد را هم به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید نا کمی خود را بگیرد.

برای اینکه بلوبری یا هر میوه دیگری کف ظرف نرود و میوه معلق در ژله بماند باید ژله کمی بسته شده باشد و بعد بلوبری را اضافه کنید.

وقتی ژله در حدی بسته شد که مانند سفیده تخم مرغ بود کافی است و میتوانید بلوبری را به آن اضافه کنید و

مخلوط ژله را به قالب اصلی انتقال دهید و اجازه دهید ببند ولی نه اینکه کامل کامل شود.

چون اگر ژله قسمت اول کامل بسته باشد زمانی که لایه دوم ژله را به آن اضافه میکنید ژله بصورت 2 تیکه میشود و از هم جدا میشوند.

با دست امتحان کنید که ژله چه زمانب بسته شده ولی سفت نشده باشد.

لایه دوم حتما باید سرد باشد وگرنه لایه اول را آب میکنید.

لایه دوم ژله :
در یک ظرف دیگر 2 پیمانه آب جوش و 2 بسته ژله بلوبری باقی مانده را کاملا حل کنید و بعد بستنی یا ماست را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مایه بدست آماده را در محیط بگذارید تا خنک شود و بعد آن را با قاشق روی لایه اول ژله که از قبل درست کردید بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببند.
اگر با درآوردن ژله از قالب مشکل دارید میتونید کمی قالب را چرب کنید و با پنبه چربی اضافی را پاک کنید که سطح ژله چرب نباشه.
طرز تهیه ژله بلوبری,روش درست کردن ژله بلوبری,ژله بلوبری,بلوبری,ژله

آموزش و طرز تهیه ژله بلوبری خیلی خوشمزه و شیک برای مهمانی ها

امتیاز 4.29 ( 14 رای )