باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)

طرز تهیه کیک توت فرنگی خیلی خوشمزه

طرز تهیه کیک توت فرنگی خیلی خوشمزه 

در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک توت فرنگی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد.

انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه کیک توت فرنگی,کیک توت فرنگی,کیک,توت فرنگی,روش پخت کیک توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی

آرد :◊: 2 پیمانه

بیکینگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوری

تخم مرغ :◊: 2  عدد

وانیل :◊: یک قاشق مربا خوری سر خالی

شکر :◊: 1 پیمانه

شیر :◊: نصف پیمانه

مربای توت فرنگی :◊: نصف پیمانه

:◊: می توانید از شهد شربت توت فرنگی هم استفاده کنید :◊:

  توت فرنگی تازه دو نصف یا چهار قاچ شده :◊: 4 پیمانه

کره :◊: 100 گرم

طرز تهیه مربا توت فرنگی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک توت فرنگی,کیک توت فرنگی,کیک,توت فرنگی,روش پخت کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی

شکر و کره را درون ظرفی بریزید و با هم زن برقی خوب با هم مخلوط کنید تا  حالت کرمی پیدا کند.

:◊: باید کره و شکر آنقدر زده شوند که حالت کرکی و بی رنگ پیدا کنند :◊:

تخم مرغ و وانیل را درون مخلوط شکر می ریزیم و با هم زن به مدت 5 دقیقه هم میزنیم.

شهد مربای توت فرنگی یا شهد شربت توت فرنگی رو به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم و توی مواد می ریزیم.

 آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید.

 مخلوط آرد رو کم کم به موادمون اضافه می کنیم.

وقتی که آرد رو ریختیم، دیگه نباید از همزن استفاده کنیم.

با لیسک یا یه چنگال تا حدی هم می زنیم که مواد با هم مخلوط بشنوند و گلوله ای توی مواد نباشه.

:◊: زیاد هم نمیزنیم چون در اینصورت بکینگ پودر خاصیت خودش را از دست میده و کیک پف نمیکنه :◊:

خمیر آماده شده را به قالب منتقل کنید.

برای این مقدار خمیر از قالب 20 سانتی متری استفاده نمایید.

قالب را با کره چرب و آرد پاشی کنید و سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید.

رویه خمیر را صاف کنید .

:◊: اگر رویه خمیر صاف نشود کیک نامنظم و زشت خواهد شد :◊:

توت فرنگی ها را خوب بشویید و قسمت پایه آنها را جدا کنید .

توت فرنگی را داخل خمیر فرو کنید و روی آن ها 2 قاشق سوپ خوری شکر بریزید .

:◊: می توانید توت فرنگی ها را حلقه ای برش بزنید و روی کیک را بپوشانید :◊:

فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه گرم کنید و سپس قالب کیک

را در طبقه وسط گذاشته و کیک را به مدت 60 دقیقه بپزید.

بعد از پخت کیک را 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید. 

طرز تهیه کیک توت فرنگی,کیک توت فرنگی,کیک,توت فرنگی,روش پخت کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی,کیک توت فرنگی,کیک,توت فرنگی,روش پخت کیک توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک توت فرنگی خیلی خوشمزه 

امتیاز 4.36 ( 11 رای )