عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 6 فروردین 1396

آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی,روش پخت جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب زعفرانی,آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب:

مرغ کامل :◊: 1 عدد بزرگ

پیاز :◊: 2 عدد

آبلیمو :◊: 1 لیوان

سیر :◊: 2 حبه

سس مایونز :◊: 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :◊: نصف لیوان

فلفل دلمه ای :◊:1 عدد

زعفران :◊: به میزان لازم

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

گلپر :◊: به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی,روش پخت جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب زعفرانی,آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب

به نقل از انسان شاد طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی به این صورت است که:

مرغ را به قطعات ریز که برش دهید تا بشود راحت به سیخ گرفت.

:◊: قطعات مرغ نباید خیلی ریز باشد :◊:

آن ها را تمیز بشورید و بگذارید آبشان برود.

مرغ ها را در قابلمه ای بریزید.

زعفران دم کشیده را روی مرغ بریزید و قابلمه را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ ها طعم و رنگ زعفران بگیرند.

بعد از گذشت این مدت روغن زیتون را به روی مرغ ها بریزید و خوب با مرغ قاطی کنید تاهمه جای مرغ ها آغشته به روغن شود.

پیاز ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و آن ها را بر روی مرغ ها بریزید.

سپس آبلیمو و نمک و فلفل و سیر های خرد شده و پودر گلپر را بر روی جوجه ها بریزید.

در آخر سس مایونز را هم به مواد تان اضافه کنید تا خوب همه جای مرغ با سس مخلوط شود.

سپس درب قابلمه را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه دار شود.

جوجه ها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزه تر و بهتر میشه.

بعد از طعم دار شدن مواد آن ها را به سیخ بکشید و بر روی آتش کباب کنید.

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی,روش پخت جوجه کباب زعفرانی,جوجه کباب زعفرانی,آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی

نکته پخت جوجه کباب:

 آبلیو زیاد و نمک جوجه را سفت می کند.

پس اول باید به جوجه ها روغن زده شود و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند بعد آبلیمو و

نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز سفت نخواهند شد.

:◊: پیاز ها را نباید رنده کرد چون موقع کباب کردن جوجه ها می سوزند و ظاهر کباب را خراب می کنند :◊:

موقع به سیخ کشیدن جوجه ها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجه ها هم حرارت ببینه و پخته بشه.

بعد از به سیخ کشیدن جوجه می توانید مقداری پودر گلپر و نمک روی سیخ ها بپاشید.

آتیش خیلی نباید تند و تیز باشه . آتیش ملایم باید باشه.

در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه.

آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

امتیاز 4.33 ( 33 رای )