گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و خوش رنگ در خانه

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و خوش رنگ در خانه

 

طرز تهیه مربای هویج,روش پخت مربای هویج,مربای هویج,مربا هویج,مربا,هویج

در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربا هویج را آماده کرده ایم.

انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد

 

مواد لازم برای تهیه مربا هویج

هویج :◊: 1 کیلو گرم

شکر :◊: 1 کیلوگرم

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری

 آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری

آب :◊: 2 لیوان

هل :◊: مقداری

خلال پسته (در صورت تمایل) :◊: مقداری

طرز تهیه مربا هویج

 

هویج ها را از شب قبل(12 ساعت قبل از پخت) پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه لعابی بریزید.

:◊:بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهیه کنیم و از قاشق چوبى استفاده کنیم:◊:

 داخل آن دانه های هل را بریزید و روى آن شکر ریخته و بدون اینکه آن را هم بزنید درب قابلمه را بگذارید و آن را کنار بگذارید تا زمان پخت .

12 ساعت بعد قابلمه را روى حرارت ملایم بگذارید و آب را به آن اضافه کنید.

  اجازه دهید شکر آهسته آهسته ذوب شود و هویج بپزد.

آبلیمو و گلاب را به هویج اضافه و مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد.

طرز تهیه مربای هویج,روش پخت مربای هویج,مربای هویج,مربا هویج,مربا,هویج


:◊:حرارت باید خیلی ملایم باشد:◊:

:◊:در صورتى که مرباى هویج با حرات کم و یکنواخت پخته شود شکرک نخواهد زد:◊:

برای این که بفهمید شربت مربا شما قوام پیدا کرده است مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ،

اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است

مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید .

پس از اینکه مربا سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

عواملی که باعث کپک زدن مربا شما می شود:

-اگر شکر مربا کم باشد

-اگر هویج خوب پخته نشود

-اگر شربت مربا خوب قوام پیدا نکرده باشد

:◊:هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند:◊:

اگر مربا شما شکرک زد :

 

اگر شکرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهید با 100 میلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقیقه جوشانده و از روى حرارت بردارید .

  بعد از اینکه خنک شد در ظرف ریخته و کنار بگذارید .

دلیل شکرک زدن مربا :

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند.

طرز تهیه مربای هویج,روش پخت مربای هویج,مربای هویج,مربا هویج,مربا,هویج

 

طرز تهیه مربا هویج خوشمزه و خوش رنگ در خانه

امتیاز 4.27 ( 15 رای )