کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 2 شهریور 1396

تبلیغات

تبلیغات

طرز تهیه نوتلا خانگی خیلی خوشمزه و مقوی برای کودکان

طرز تهیه نوتلا خانگی خیلی خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه نوتلا را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه نوتلا,نوتلا,روش تهیه نوتلا,دستور تهیه نوتلا,نوتلا خانگی

نوتلا (به ایتالیایی: Nutella) برندی تجاری از شکلات فندقی است.

نوتلا که توسط کمپانی ایتالیایی فِرِرو تولید می‌شود در سال ۱۹۶۳ به بازار معرفی شد.

دستور ساخت نوتلا پیش از آن در یکی دیگر از محصولات فیررو که در سال ۱۹۴۴ منتشر شده بود،

استفاده شده بود و سپس گسترش و تغییر یافته بود.

این دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است و بهترین انتخاب برای صبحانه فرزندانتان می باشد

به خاطر وجود شیر عسل و فندق می تواند مقوی ترین صبحانه برای کودکان باشد .

طرز تهیه نوتلا,نوتلا,روش تهیه نوتلا,دستور تهیه نوتلا,نوتلا خانگی

مواد لازم برای تهیه نوتلا

پودر کاکائو :◊: 3 قاشق چایخوری

شیر سرد :◊: 3 قاشق غذاخوری

عسل :◊: 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع :◊: 2 قاشق غذا خوری

فندق :◊: 1 لیوان

:◊:فندق ها بایدبدون نمک و تست شده باشند:◊:

طرز تهیه نوتلا,نوتلا,روش تهیه نوتلا,دستور تهیه نوتلا,نوتلا خانگی

طرز تهیه نوتلا

طرز تهیه نوتلا : برای تست فندق ها به روش زیرعمل کنید:

فندق ها رو توی سینی فر بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه تُستش کنید.

بعد از فر بیرون بیاورید و میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شود.

اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد بشن.

فندق ها را داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط  شوند و تبدیل به کرم شن.

بعد از این که آن ها را میکس کردید 2 قاشق روغن را اضافه کنید.

در این مرحله با قاشقی که روغن را به فندق ها اضافه کردید

عسل را نیز اضافه کنید.

:◊:با این کار هیچ عسلی به قاشق نمی چسبد:◊:

بعد از اضافه کردن عسل پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

:◊:اگر احساس کردید هرچی هم میزنید فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید:◊:

کم کم به مواد شیر کاملا سرد را اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید.

:◊:دلیل اینکه شیر باید کاملا سرد باشد اینه که حرارتی که موقع هم زدن در دستگاه ایجاد میشه ممکنه

باعث جدا شدن روغن از سایر مواد شه. با اضافه کردن شیر سرد میتونید کرم رو دوباره زنده کنیم :◊:

اگر نیاز بود میزان عسل رو  بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه نوتلا برسید.

:◊:این نوتلا دو هفته خارج از یخچال و به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگهداریه:◊:

نوتلا شما حاضر است.نوش جان

طرز تهیه نوتلا خانگی خیلی خوشمزه

امتیاز 4.37 ( 19 رای )