سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار خوشمزه و خوش طعم

آموزش و طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه مربای پوست پرتقال,روش پخت مربای پوست پرتقال ,مربای پوست پرتقال,مربا پوست پرتقال,مربا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه مربای پوست پرتقال را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال :

پوست پرتقال تازه :◊: 1 کیلو

شکر :◊: 1/5 کیلو

آب :◊: 1/5 لیتر

آب لیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال,روش پخت مربای پوست پرتقال ,مربای پوست پرتقال,مربا پوست پرتقال,مربا

طرز تهیه مربای پوست پرتقال :

به نقل از انسان شاد برای تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا باید انتدا باید پوست پرتقال را در یک قابلمه منساب ریخته و روی آنها آب سرد ریخته.

قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب جوش بیاید.زمانی که آب جوش شد آن را آب بکشید.

این کار را 3 بار تکرار کنید.سپس رول ها (پوست پرتقال) را در قابلمه بریزید و روی آنها باز آب سرد بریزید و اجازه دهید به مدت زمان 24 ساعت بماند.

برای گرفتن تلخی پوست پرتقال هر 3 الی 4 ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.

:◊: مواظب باشید که عطر پرتقال بطور کلی از بین نرود.:◊:

حال در یک قابلمه مناسب آب ریخته و شکر را هم به آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا شکرها آب شوند و آب جوش بیاید.

رول ها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید خیلی آروم بجوشند و پوست پرتقال شفاف شود.

در آخر 2 قاشق آب لیمو را هم اضافه کنید و اجازه دهید شربت غلیظ شود.

اجاق را خاموش کنید و بگذارید مربا به آرامی سرد شود.

مربای پرتقال را در یک ظرف تمیز و خشک بریزید.شربت مربا باید روی پوست پرتقال ها را بگیرد.

در ظرف مربا را بسته و در یک جای خنک نگه داری کنید.

:◊: امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.:◊:

طرز تهیه مربای پوست پرتقال,روش پخت مربای پوست پرتقال ,مربای پوست پرتقال,مربا پوست پرتقال,مربا

آموزش و طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار خوشمزه و خوش طعم

امتیاز 4.39 ( 18 رای )