انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه 6 مرداد 1396

تبلیغات

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم در حین پخت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب ترش را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه کباب ترش,روش پخت کباب ترش,کباب ترش

کباب ترش کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود،

این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود.

کباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصی تهیه می‌شود؛ یعنی شمالی‌های نواحی مختلف سبزی‌های گوناگونی داخل آن می‌ریزند

ولی به‌طور کلی در دستور پخت این غذا گردو، رب انار و فلفل حتما دیده می‌شود.

بعضی از شمالی‌ها این کباب را خیلی ترش می‌پزند و گروهی دیگر ترشی ملایم را می‌پسندند.

مواد لازم برای تهیه کباب ترش: برای دو نفر

گوشت راسته گوسفند یا گوساله:♥: نیم کیلوگرم

گردوی آسیاب شده:♥: 2 قاشق غذاخوری

:♥:به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری:♥:

  :♥:روغن گردو علاوه بر اینکه طعم کباب ترش را خیلی خوب می‌کرد، باعث ترد شدن آن هم می‌شد اما در حال حاضر گردو را چرخ می‌کنند:♥:

رب انار :♥: 3 قاشق غذاخوری

پیاز :♥: 1 عدد

روغن زیتون یا مایع :♥: نصف  لیوان

سبزی مخصوص کباب (چوچاق:سبزی محلی مخصوص شمال ایران) :♥: 2  قاشق غذاخوری

:♥:به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری سبزی:♥:

نمک و فلفل :♥: به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترش,روش پخت کباب ترش,کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب ترش به این صورت است که ابتدا باید

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و فلفل و روغن در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.

:♥: نمک را اینجا اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می شود و در هنگام سیخ کشیدن کباب اضافه کنید :♥:

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و مجددا در یخچال میگذاریم تا چند ساعت دیگر بماند و

طعم مواد کاملا به خرد گوشت برود.

بعد از این مدت کباب ها را به سیخ می کشیم.

گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش قرار دهید. این نوع کباب روی زغال طعم بهتری پیدا می‌کند.

باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد.

این کباب را به همراه کته سرو کنید.

سس لذیذ کباب ترش

برای درست کردن این سس کافی است گردوی چرخ شده، رب انار رقیق شده، کمی فلفل و گلپر را با یکدیگر ترکیب کرد

و داخل آن سبزی تازه‌ای که در درست کردن کباب ترش از آن استفاده شده بود را به این ترکیب افزود.

این سس را روی کباب بریزید تا غذای شما خوشمزه و لذیذ‌تر شود.

طرز تهیه کباب ترش,روش پخت کباب ترش,کباب ترش

نکات پخت کباب ترش

:♥: در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید:♥:

:♥: اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود:♥:

:♥: برای ترد شدن کباب می توانید به آن کیوی هم اضافه کنید:♥:

:♥: مصرف کباب ترش برای افرادی که به چربی خون بالا، کلسترول بالای خون و مشکلات کلیوی مبتلا هستند، مناسب نیست:♥:

:♥: همچنین افرادی که به دیابت مبتلا هستند باید با مشورت متخصص تغذیه از این غذا استفاده کنند. مبتلایان به نقرس نباید این غذا را میل کنند:♥:

طرز تهیه کباب ترش,روش پخت کباب ترش,کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم در حین پخت و سس مخصوص روی کباب

امتیاز 3.94 ( 34 رای )