ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه:

:◊: کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است. :◊:

:◊: کباب برگ و سلطانی به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند. :◊:

 کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می‌شود.

:◊: گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم (بسته به میزان انجیر) یا در ماست و نمک می‌خوابانند. :◊:

:◊:  کباب برگ از آن دسته غذاهای ایرانی است که بیشتر در خارج از منزل (در چلوکبابی‌ها) صرف می‌شود. مشهور است که بهترین چلوکباب‌های ایران در شهرهای تبریز، مشهد و تهران و اصفهان عرضه می‌شود. :◊:

طرز تهیه کباب برگ,روش پخت کباب برگ,کباب برگ

 

 آموزش انواع کباب در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کباب برگ:

گوشت راسته یا فیله گوسفند یا گوساله :◊: 1 کیلو گرم

پیاز :◊: 2 عدد

روغن زیتون یا روغن مایع :◊: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه کباب برگ,روش پخت کباب برگ,کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ:

گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود.

:◊:بهترین پهنا برای کباب برگ 4 انگشت است :◊:

پیاز را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید ، روغن مایع و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید.

:◊:نمک را در این مرحله نباید اضافه کرد چون باعث میشود کباب برگ شما سفت شود :◊:

 سپس گوشت کوبیده شده را در این مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار و نرم شود.

درپوش ظرف را قرار دهید و ظرف را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این که گوشت ها مزه دار شدند آن ها را از ظرف بیرون بیاورید و شروع به سیخ زدن کباب کنید.

گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند سپس سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید

سیخ را روی حرارت قرار دهید و این طرف و آن طرف کنید تا گوشت کباب شود.

کباب برگ را همراه با گوجه کباب شده ، برنج ، لیمو ترش و جعفری سرو کنید.

طرز تهیه کباب برگ,روش پخت کباب برگ,کباب برگ

نکته در تهیه کباب برگ:

بهترین ضخامت برای گوشت کوبیده شده نیم سانتیمتر است.

تکه های گوشت باید پس از سیخ کشیدن به هم چسبیده باشند.

در صورتی که کباب نرم تری میخواهید میتوانید 1 قاشق چایخوری کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید.

بهترین آتش برای کباب ذغال است.

میتوانید زمانی که گوشت را به سیخ میکشید مقداری دنبه لابلای گوشت بگذارید تا کباب چرب تری داشته باشید

کباب نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد.

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه

 

 

امتیاز 4.21 ( 14 رای )