آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه نان کدو حلوایی بسیار خوشمزه مخصوص شب یلدا

آموزش و طرز تهیه نان کدو حلوایی  بسیار خوشمزه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه نان کدو حلوایی,نان کدو حلوایی مخصوص شب یلدا,نان کدو حلوایی,کدو حلوایی,نان,شب یلدا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه نان کدو حلوایی مخصوص شب یلدا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع نان در سات انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی :

آرد :◊: 5 پیمانه حدود 700 گرم

شیر :◊: 3/4 پیمانه

شکر سفید :◊: 1/3 پیمانه

شکر قهوه ای :◊: 1/3 پیمانه

تخم مرغ :◊: 1 عدد

کره :◊: 6 قاشق سوپ خوری

نمک :◊: 1 قاشق چایخوری

کدو حلوایی پخته شده ،بدون آب و پوره شده :◊: 1 پیمانه

رویه نان بعد از پختن:

کره ذوب شده :◊: 1/4 پیمانه

گردو نصف شده :◊: 15 عدد

عسل :◊: مقداری

رومال نان:

سفیده تخم مرغ :◊: 1 عدد

طرز تهیه نان کدو حلوایی,نان کدو حلوایی مخصوص شب یلدا,نان کدو حلوایی,کدو حلوایی,نان,شب یلدا

طرز تهیه نان کدو حلوایی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه نان کدو حلوایی ویژه شب یلدا ابتدا باید قبل از هر کاری خمیر مایه را عمل بیائرید.

خمیر مایه ،آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید و روی ظرف آن را به مدت 5 الی 15 دقیقه بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خوب عمل بیاید.

اگر خمیر زیاد بماند بوی ترشیدگی بخود میگیره.

اول شیر را در یک ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.داغ بودن شیر بسیار مهم است ولی نباید شیر جوش بیاید.

6 قاشق سوپ خوری کره را به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت شیر کره آب شود.

بعد از اینکه کره آب شد نمک،شکر سفید،شکر قهوه ای و پوره کدو حلوای را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

بعد از مخلوط شدن و یکدست شدن مواد خمیر مایه را که آماده کرده اید را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ را هم اضافه کنید بعد از کمی مخلوط کردن بلافاصله آرد را هم بهش اضافه کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید و در همان موقع با قاشق چوبی مایه را مخلوط کیند.

آرد باید کم کم اضافه شود و زمانی که آرد و مایه به خورد یکدیگر رفتند شروع کنید ورز دادن خمیر بادست تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاید.

خمیر را حدود 15 دقیقه با دست ورز بدهید.

خمیر بدست آمده را در یک ظرف چرب شده بگذارید و روی ظرف را سلفون بکشید و پارچه نازکی روی آن بگذارید و در محیط گرمی به مدت 1 ساعت بگذارید تا خمیر خوب استراحت کند.

بعد از گذشت زمان استراحت خمیر حجم خمیر 2 برابر خواهد شد و یک خمیر خوش رنگ با حجم مناسب خواهید داشت.

برای خالی شدن هوای داخل خمیر با مشت خمیر را ورز دهید و نهایت آن را با ورز دادن در ظرف گرد کنید.

خمیرتان را باچاقو تقریبا به 15 قسمت تقسیم کنید.

هر قسمت خمیر را با دست گرد کنید و کمی با کف دست فشار دهید.

سپس بوسیله یک کارد تیز 8 برش به خمیر بزنید تا شبیه گل بشه.

با انگشت یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.با استفاده از ته قلمو نیز میتوان این کار را کرد.

در سینه فر کاغذ روغنی بگذارید و نان ها را در سینی بگذارید.یک پارچه نازک مانند تنزیف روی نان ها بگذارید و اجازه استراحت به مدت 30 الی 40 دقیقه را به آنها در یک محیط گرم را بدهید.

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت زمان 20 دقیقه روشن کنید تا گرم شود.

سفیده تخم مرغ را خوب بزنید و بعد از استراحت نان ها روی آنها به وسیله قلمو بمالید.

این کار باعث میشود روی نان بعد از پخت طلایی شود.نان ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر بگذارید.

بلافاصله بعد از اینکه نان ها را از فر در آوردید وسط آنها گردو نصف شده را بگذارید و برای براق شدن  نان ها

کمی کره آب شده یا عسل رقیق شده با کمی آب بمالید.

نکاتی در مورد پخت نان کدو حلوایی ویژه شب یلدا :

برای تهیه خمیر مایه حتما از آب ولرم استفاده کنید نه آب داغ.داغ بودن بیش از حد آب از فعالیت خمیر مایه جلوگیری میکند.

کدو حلوایی را بعد از پخته شدن در صافی بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود.

تخم مرغ ها را بهتر است قبل از اضافه کردن کمی با چنگال بزنید.

 زمان استراحت تقریبی است گاهی بین یک تا 2 ساعت طول میکشد.ملاک ما فقط یک ساعت نیس و توجه به تغییر شکل ظاهری خمیر نیز مهم است.

تعداد نان بستگی به اندازه گلوله هایی دار د که انتخاب میکنیدو چانه میگیرید.

 رومال انتهایی بعداز پخت نان اختیاری است.
لحظه هاتون یلدایی
طرز تهیه نان کدو حلوایی,نان کدو حلوایی مخصوص شب یلدا,نان کدو حلوایی,کدو حلوایی,نان,شب یلدا

آموزش و طرز تهیه نان کدو حلوایی  بسیار خوشمزه مخصوص شب یلدا

امتیاز 4.59 ( 17 رای )