کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)

طرز فرم دادن به خامه صبحانه و فوت و فن های فرم دادن.مناسب برای تزیین کیک

طرز فرم دادن به خامه صبحانه و فوت و فن های فرم دادن

 

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز فرم دادن به خامه صبحانه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع کیک در سایت انسان شاد.

فرم دادن به خامه,فرم دادن به خامه صبحانه,خامه صبحانه,خامه قنادی,خامه کیک

مواد لازم برای فرم دادن به خامه

خامه صبحانه :◊: 1 بسته

:◊:خامه معمولی (خامه صبحانه) که به صورت بسته بندی در بازار موجود هست 24 % درصد چربی داره.
 اگه تونستید مارکی پیدا کنید که بیشتر چربی داشت،خیلی بهتر است.
 دقت کنید که درصد چربی از این کمتر نباشه.
کلا خامه های غلیظ تر برای این کار مناسب تر هستن:◊:

شکر یا پودر قند :◊: نصف لیوان

:◊:اگر 200 گرم خامه داریم، 50 گرم پودر قند یا شکر اضافه می کنیم:◊:

فرم دادن به خامه,فرم دادن به خامه صبحانه,خامه صبحانه,خامه قنادی,خامه کیک

طرز فرم دادن به خامه

بسته خامه رو باز کرده و شیر اضافی آن رو خارج می کنیم.

شکر را به خامه اضافه کنید و با قاشق کمی آن ها را مخلوط کنید.

بهتر است از ظرف استیل استفاده کنید تا سرما رو به خوبی منتقل کنه.

از ظرف بزرگ استفاده کنید چون وقتی خامه را می زنید حجم خامه 2 برابر می شود.

 مخلوط خامه و شکر رو به مدت 4 تا 5 ساعت درون فریزر قرار داده و بعد از فریزر خارج می کنیم.

:◊:تا زمانی که بتوانید رگه های یخ را درون خامه ببینید داخل فریزر قرار دهید:◊:

وقتی که یخ مخلوط باز شد و کمی نرم شد با کمک یک قاشق آن را له کنید.

محیطی که در آن خامه را هم می زنید باید خنک باشد.مثلا کنار اجاق گاز نباشه یا وقتی که فر روشنه، توی آشپزخونه که گرم شده، خوب فرم نمیگیره.

 با همزن شروع به زدن خامه می کنیم.حدود یک ربع هم می زنیم.

بعد از 15 دقیقه اگر خامه سفت شد و جای پره های همزن روی اون موند، خامه آماده است.

دقت کنید اگر بیشتر از این مدت خامه را بزنید، خامه به کره تبدیل میشه و دیگه قابل استفاده برای کیک نیست.
فرم دادن به خامه,فرم دادن به خامه صبحانه,خامه صبحانه,خامه قنادی,خامه کیک

نکته :

بهترین راه برای اینکه خامه فرم گرفته بدون دردسری داشته باشید، اینه که یک تا دو قاشق غذاخوری پودر خامه به این دستور العملی که گفتم، اضافه کنید.
اونوقت خیلی راحت تر فرم میگیره.
بهترین زمان اضافه کردن پودر خامه دو دقیقه بعد از اینه که شروع کردید به زدن خامه و پودر قند منجمد.
برای خامه کاکائویی یا رنگی، در انتهای کار اسانس یا رنگ یا کاکائو رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط بشه.
  دقت کنید که اگه مقدارش از یه حدی بیشتر بشه، قوام خامه رو از بین میبره و دیگه اون حالتی که باید داشته باشه رو نداره.

فرم دادن به خامه,فرم دادن به خامه صبحانه,خامه صبحانه,خامه قنادی,خامه کیک

 

طرز فرم دادن به خامه صبحانه و فوت و فن های فرم دادن

 

امتیاز 4.24 ( 21 رای )