آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)

طرز تهیه آسان کباب کوبیده مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب

طرز تهیه کباب کوبیده آسان مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب:

 

طرز تهیه کباب کوبیده,روش پخت کباب کوبیده,کباب کوبیده

:◊: کباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است.:◊: 

:◊: محبوبترین کباب کوبیده ,تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.:◊:

:◊: ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج سرو می‌شود.:◊:

:◊: معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده می‌شود. در کنار این غذا معمولاً از پیاز خام و ریحان استفاده می‌شود.:◊:

آموزش انواع کباب در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده:

:◊: این مقدار مواد برای تهیه 12 سیخ کافیست. :◊:

گوشت چرخ کرده :◊: 1 کیلوگرم

پیاز رنده شده :◊: 1 عدد

:◊:برای هر یک کیلوگرم گوشت 1 عدد باید پیاز استفاده کنید :◊:

زعفران دم کرده :◊: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

:◊: گوشت کباب کوبیده نه باید خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. :◊:

:◊: معمولا از گوشت گوسفند استفاده می‌شود یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله. :◊:

:◊: اگر می‌خواهید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، دوسوم آن گوسفند باشد و یک‌ سوم گوشت گوساله.  :◊:

طرز تهیه کباب کوبیده,روش پخت کباب کوبیده,کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده:

برای تهیه کباب کوبیده گوشت را ۲بار چرخ کنید. گوشت چرخ‌شده را در کاسه‌ای بریزید.

کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در کاسه حاوی گوشت رنده کنید.

حتما پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی

بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا

کند.چسبندگی گوشت باعث میشود کباب در هنگام پخت باز نشود.

مایه خوب ورز داده‌شده را داخل ظرفی در بسته بگذارید و  به مدت دو سه ساعت در یخچال بگذارید.

گوشت کباب را از یخچال بیرون آورده و به دوازده قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را در دست کمی ورز داده و به شکل یک بیضی کشیده درآورید.

ابتدا در کاسه کوچکی
مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده،

یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک
درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد،مایه را روی سیخ  بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.

حتما باید سیخ را کمی خیس کنید.

بعد از سیخ زدن کباب دوباره دست‌ تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان
شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و
کناری بگذارید.

کباب‌پز را آماده کنید. سیخ‌ها را با فاصله چند سانتی‌متر (نه خیلی نزدیک به آتش) روی منقل بگذارید.

دائم سیخ‌ها را جابه جا کنید تا همه طرف کباب خوب بپزد و گوشت خودش را بگیرد.وقتی

گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.

طرز تهیه کباب کوبیده,روش پخت کباب کوبیده,کباب کوبیده

نکتات مهم در تهیه کباب کوبیده:

:◊: پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به ‌تنهایی امکان ندارد زیرا

گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت

گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده و سلامتی شما مناسب نیست.:◊: 

:◊: روش سنتی تهیه کباب کوبیده استفاده از گوشت گوسفند خالص است. چون کباب لذیذ تر و نرم تر میشود.:◊: 

:◊: مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن کباب از سیخ در

هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.:◊: 

:◊: آتش زغال نباید خیلی شعله‌ دار باشد، بهتر است آتش فروکش کرده باشد و فقط زغال‌ها قرمز و گداخته باشند:◊:

:◊: بهتر است بعد از به سیخ زدن کباب‌ها، آنها را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب به سیخ بچسبد:◊:

طرز تهیه کباب کوبیده,روش پخت کباب کوبیده,کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده آسان مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب

 

امتیاز 4.16 ( 25 رای )