هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 7 تیر 1396

طرز تهیه ته چین بسیار خوشمزه بادمجان و قارچ

طرز تهیه ته چین بسیار خوشمزه بادمجان و قارچ

 

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع ته چین در سایت انسان شاد

ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و قارچ,طرز تهیه ته چین بادمجان,ته چین,طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

مواد لازم برای تهیه ته چین قارچ و بادمجان

برنج :◊: 3 پیمانه

بادمجان پوست کنده و حلقه شده :◊: نیم کیلو گرم

تخم مرغ :◊: 2 عدد

قارچ :◊: 5 عدد

ماست چکیده :◊: نصف لیوان

زعفران دم کشیده شده :◊: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

خلال پسته، بادام و زرشک :◊: برای تزیین

ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و قارچ,طرز تهیه ته چین بادمجان,ته چین,طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

 بادمجان‌ها را بعد از پوست کندن و حلقه‌ حلقه کردن کمی نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.

پس از یک ساعت بادمجان‌ ها را بشویید و خشک کنید.

در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان ها را کاملا سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها طلایی شوند.

برنج را از چند ساعت قبل درون مقداری آب و نمک خیس کنید.

در قابلمه ای مناسب آب را به جوش بیاورید و برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم.

هنگامی که برنج پخته شد آن را با آب ولرم آب کشی کنید.

:◊:برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد :◊:

برنج آبکش شده را کنار بگذارید تا سرد شود.

در این فاصله قارچ ها را پوست بگیرید و داخل تابه ای با کمی روغن و آبلیمو و نمک تفت دهید

تا آب قارچ کشیده شود.

:◊:حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد:◊:

ماست، تخم‌مرغ، زعفران و قارچ را با هم مخلوط کنید.

:◊:نصفی از قارچ را نگه دارید تا با بادمجان ها مخلوط کنید:◊:

نصفی از برنج را در این مرحله به مواد بالا اضافه کنید.

داخل یک ظرف نچسب را کمی چرب کنید و نصفی از مخلوط بالا را درون آن بریزد.

بادمجان ها و قارچ را با بقیه برنج مخلوط کنید و روی مواد بریزید.

در لایه آخر از مخلوط تخم مرغ و ماست روی برنج میریزیم .

با پشت قاشق روی ته چین را خوب فشار می دهیم تا مواد به هم بچسند.

ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید تا ته چین بادمجان دم بکشد.

هنگامی  که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سر میزنیم و

بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده.

ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و قارچ,طرز تهیه ته چین بادمجان,ته چین,طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و قارچ,طرز تهیه ته چین بادمجان,ته چین,طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

ته چین بادمجان,ته چین بادمجان و قارچ,طرز تهیه ته چین بادمجان,ته چین,طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ

طرز تهیه ته چین بسیار خوشمزه بادمجان و قارچ

امتیاز 4.38 ( 13 رای )