ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت:

:◊:مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که در تهیه آن از گوشت مرغ استفاده می‌شود. :◊:

:◊:این غذا معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان یکی در نظر گرفته می‌شود :◊:

:◊:  در قیمه بادمجان، به جای سیب‌زمینی سرخ‌شده، بادمجان سرخ‌شده گذاشته می‌شود :◊:

:◊:و خورش بادمجان نیز فقط از گوشت خورشی و بادمجان تشکیل شده است و بادمجان‌ها مدتی در خورش حرارت می‌بیند و می‌پزند :◊:

:◊:اما مسما بادمجان، خورشی است که در آن گوشت مرغ سرخ‌شده و بادمجان سرخ‌شده و گوجه‌فرنگی به عنوان سبزی وجود دارد. :◊:

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان,آموزش پخت خورشت مسما بادمجان,خورشت مسما بادمجان با مرغ

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه خورشت مسما بادمجان: برای 4 نفر

بادمجان :◊:7   عدد

:◊:بادمجان هایی که پوست تیره تری دارند، معمولا نسبت به بقیه شیرین تر هستند . :◊:

:◊:سر بادمجان هر چه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن دارد :◊:

مرغ :◊: ۵۰۰ گرم

پیاز :◊:1 عدد

روغن مایع :◊:1 لیوان

رب گوجه فرنگی :◊:3 قاشق غذاخوری

گوجه ‌فرنگی :◊:۳ عدد

غوره :◊: 1 لیوان

:◊:چاشنی مسما بادمجان فقط غوره است و هر چه غوره‌ها درشت‌تر باشند، بهتر است :◊:

پودر کاری :◊:به مقدار لازم

دارچین :◊:به میزان دلخواه

نمک، زردچوبه و زعفران :◊:به میزان دلخواه

آب :◊:2 لیوان

:◊:آب زیاد تر در خورش نریزید این خورش به آب کمی نیاز دارد. :◊:

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان,آموزش پخت خورشت مسما بادمجان,خورشت مسما بادمجان با مرغ

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان:

برای تهیه این غذا ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید نیم ساعت در آب نمک نگه دارید پس از خشک کردن در مقداری روغن سرخ کنید.

:◊:نگه داشتن در آب نمک به خاطر گرفتن تلخی بادمجان هاست. :◊:

مرغ ها را به قطعات متوسط خرد کنید.آنها را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف مرغ طلایی شود.

پیاز را که نگینی خرد کرده‌اید را در روغن تفت دهید.بعد از این که پیاز ها سرخ شدند ادویه ها را به پیاز اضافه میکنیم و در روغن تفت میدهیم.

رب گوجه را هم در تابه میریزیم تا با روغن سرخ شود و رنگ باز کند.

روی همه ی مواد 2 لیوان آب را اضافه کنید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم نیم ساعت پخته شود و جابیفتد.

هنگامی که مرغ ها پخته شدند بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی و غوره ها را به خورشت اضافه میکنیم.

بعد از این که بادمجان ها کمی نرم شدند خورشت مسما بادمجان شما حاضر است.

نکاتی برای خوشمزه شدن خورشت مسما بادمجان:

از افزودن سرکه و آبلیمو به این غذا خودداری کنید زیرا طعم مناسبی به آن نمی‌دهد.

هرگز در مسما بادمجان، گوشت قرمز نریزید.

برای اینکه گوجه‌فرنگی‌ها بافت خود را از دست ندهند، آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید و در ۱۰ دقیقه پایانی به غذا بیفزایید.

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ

امتیاز 4.26 ( 31 رای )