یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 خرداد 1396

طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش مسما بادمجان را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش مسما بادمجان,آموزش پخت خورشت مسما بادمجان,خورشت مسما بادمجان با مرغ,خورش مسما بادمجان,مسما بادمجان

:♦: مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که برای درست کردن این غذا از گوشت مرغ استفاده می‌شود:♦:

:♦: خورش مسما بادمجان معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان اشتباه گرفته می شود :♦:

:♦: در قیمه بادمجان، به جای سیب‌زمینی سرخ‌شده، بادمجان سرخ‌شده گذاشته می‌شود و

 فقط از گوشت خورشی و بادمجان تهیه شده است :♦:

:♦: ولی مسما بادمجان، خورشی است که در آن گوشت مرغ سرخ‌شده و بادمجان سرخ‌شده و گوجه‌فرنگی وجود دارد:♦:

طرز تهیه خورش مسما بادمجان,آموزش پخت خورشت مسما بادمجان,خورشت مسما بادمجان با مرغ,خورش مسما بادمجان,مسما بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورش مسما بادمجان: برای 4 نفر

بادمجان :♦: 1 کیلو گرم

:♦: بادمجان هایی که پوست تیره تری دارند، معمولا نسبت به بقیه شیرین تر هستند:♦:

:♦: سر بادمجان هر چه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن دارد :♦:

مرغ :♦: 1 عدد

پیاز:♦: 1 عدد

روغن مایع:♦: 1 لیوان

رب گوجه فرنگی:♦:  3 قاشق غذاخوری

گوجه ‌فرنگی:♦: 3 عدد

غوره :♦: 1 لیوان

:♦: چاشنی مسما بادمجان فقط غوره است و هر چه غوره‌ها درشت‌تر باشند، بهتر است :♦:

پودر کاری  :♦: به مقدار لازم

دارچین:♦: به میزان دلخواه

نمک، زردچوبه و زعفران:♦: به میزان دلخواه

آب :♦: 2 لیوان

:♦: آب زیاد در خورش نریزید این خورش به آب کمی نیاز دارد:♦:

طرز تهیه خورش مسما بادمجان,آموزش پخت خورشت مسما بادمجان,خورشت مسما بادمجان با مرغ,خورش مسما بادمجان,مسما بادمجان

طرز تهیه خورش مسما بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش مسما بادمجان به این صورت است که ابتدا باید

 بادمجان ها را پوست بگیرید و آن ها را نیم ساعت در آب نمک قرار دهید.

بعد از اینکه آن ها را از آب نمک بیرون آوردید در آبکش قرار دهید تا خشک شوند و روغن کمتری مصرف کنند.

پس از خشک کردن درون روغن داغ سرخ کنید.

:♦:قرار دادن بادمجان ها در آب نمک به خاطر گرفتن تلخی بادمجان هاست :♦:

مرغ را به قطعات متوسط خرد کنید.

آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف مرغ طلایی شود.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

بعد از این که پیاز ها سرخ شدند ادویه ها را به پیاز اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

رب گوجه را هم در تابه می ریزیم تا با روغن سرخ شود و رنگ باز کند.

روی همه ی مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم نیم ساعت پخته شود و جابیفتد.

هنگامی که مرغ ها پخته شدند بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی و غوره ها را به خورشت اضافه می کنیم.

بعد از این که بادمجان ها کمی نرم شدند خورشت مسما بادمجان شما حاضر است.

نکاتی برای خوشمزه شدن خورش مسما بادمجان

:♦:به این خورش سرکه و آبلیمو به عنوان چاشنی اضافه نکنید چون طعم خیلی بدی به غذا می دهد:♦:

:♦:هرگز در مسما بادمجان، گوشت قرمز نریزید:♦:

:♦:برای اینکه گوجه‌فرنگی‌ها بافت خود را از دست ندهند، آن‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و در 10 دقیقه پایانی به غذا بیفزایید:♦:

طرز تهیه خورش مسما بادمجان,آموزش پخت خورشت مسما بادمجان,خورشت مسما بادمجان با مرغ,خورش مسما بادمجان,مسما بادمجان

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

امتیاز 4.36 ( 36 رای )