امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 4 مرداد 1396

تبلیغات

طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ

آموزش و طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورشت فسنجان را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورشت فسنجان,روش پخت خورشت فسنجان,خورش فسنجان,Fesenjān

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان

    مغز گردو :◊: نیم کیلو

    مرغ :◊: به مقدار لازم

    پیاز :◊: 2 عدد

    رب انار :◊: 5 قاشق غذا خوری

   شکر :◊: 3 قاشق غذاخوری

   نمک، فلفل ، زردچوبه :◊: به مقدار لازم

    آب :◊: یک و نیم لیتر

برگ بو :◊: 2 عدد

طرز تهیه خورشت فسنجان,روش پخت خورشت فسنجان,خورش فسنجان,Fesenjān

طرز تهیه خورش فسنجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورشت فسنجان به این صورت است که ابتدا باید

 گردوها رو چند باری چرخ کنیم چون هرچی بیشتر گردو ها  آسیاب بشن خورشتمون روغن بیشتری میندازه.

پیاز ها رو رنده می کنیم.در قابلمه میریزیم و با مقداری روغن کمی تفت می دهیم تا پیاز ها نرم و طلایی شوند .

بعد گردوها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

سپس آب را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا گردو ها پخته شوند و به روغن بیفتند.

:♥:حتما باید آب خیلی  سرد باشد:♥:

مرغ را  با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و برگ بو (برای گرفتن بوی زهم مرغ)  میگذاریم در قابلمه ای جدا بپزد.

هنگامی که گردوها روغن انداختند رب انار را با شکر مخلوط می کنیم و به گردو ها اضافه می کنیم.

:♥:ترکیب رب انار و شکر بسته به ذائقه شما متفاوت است:♥:

مرغ پخته شده و نمک را هم در همین مرحله به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت دیگر با حرارت ملایم پخته شوند.

هنگامی که خورشت جا افتاد و حسابی به روغن افتاد خورشت فسنجان شما آماده است. و می توانید نوش جان کنید.

چند نکته برای روغن انداختن بهتر خورش فسنجان

:♥:اگر غذاتون آماده شده بود و دیدید خورشت خوب روغن ننداخته می تونید در آخر نصف لیوان آب سرد (یا یک تکه یخ ) را به غذا  اضافه کنید.

این کار به روغن انداختن خورشتتون کمک میکنه:♥:

:♥:حتما گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود:♥:

:♥:آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید. :♥:

آموزش و طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ

امتیاز 4.32 ( 59 رای )