مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)

آموزش و طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت مرغ:

طرز تهیه خورشت فسنجان,روش پخت خورشت فسنجان,خورش فسنجان

آموزش آشپزی

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان :

    مغز گردو :◊: نیم کیلو

    مرغ :◊: به مقدار لازم

    پیاز :◊: دو عدد

    رب انار :◊: 5 قاشق غذا خوری

   شکر :◊: 3 قاشق غذاخوری

   نمک، فلفل ، زردچوبه :◊: به مقدار لازم

    آب :◊: یک و نیم لیتر

برگ بو :◊: 2 عدد

طرز تهیه خورشت فسنجان,روش پخت خورشت فسنجان,خورش فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان :

ابتدا باید گردوها رو چند باری چرخ کنیم چون هرچی بیشتر گردو ها  آسیاب بشن خورشتمون روغن بیشتری میندازه.

پیاز ها رو رنده میکنیم و در روغن کمی تفت میدهیم . بعد گردوها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت میدهیم سپس آب را اضافه میکنیم (حتما باید آب خیلی  سرد باشد) و زمان میدهیم تا گردوها پخته شوند و به روغن بیفتند.

مرغ را هم با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و برگ بو (برای گرفتن بوی زهم مرغ)  میگذاریم در قابلمه ای جدا بپزد.

هنگامی که گردوها روغن انداختند رب انار را با شکر مخلوط میکنیم و به گردو ها اضافه میکنیم.(ترکیب رب انار و شکر بسته به ذائقه شما متفاوت است)

مرغ پخته شده و نمک را هم در همین مرحله به غذا اضافه میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت دیگر با حرارت ملایم پخته شوند.

هنگامی که خورشت جا افتاد و حسابی به روغن افتاد خورشت فسنجان شما آماده است. ومی توانید نوش جان کنید.

چند نکته برای روغن انداختن بهتر خورشت فسنجان :

اگر غذاتون آماده شده بود و دیدید خورشت خوب روغن ننداخته میتونید در آخر نصف لیوان آب سرد (یا یک تکه یخ ) را به غذا  اضافه کنید.این به روغن انداختن خورشتتون کمک میکنه.

حتما گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود.

آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید.

 

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت مرغ

امتیاز 4.39 ( 31 رای )