باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 5 تیر 1396

آموزش و طرز تهیه ترشی پیاز بسیار خوشمزه و مناسب برای روزهای سرد زمستان

آموزش و طرز تهیه ترشی پیاز بسیار خوشمزه و مناسب برای روزهای سرد زمستان

طرز تهیه پیاز ترشی,پیاز ترشی,ترشی پیاز,ترشی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ترشی پیاز راآماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز :

پیاز قرمز نصف شده و باریک شده :◊: 2 عدد

چوب دارچین  :◊: 2 عدد

میخک درسته  :◊: 6 عدد

دانه های فلفل لح شده  :◊: کمی

سرکه سیب  :◊: 1 فنجان

آب لیمو تازه  :◊: نصف فنجان

شکر  :◊: 1/4 فنجان

نمک  :◊: 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه پیاز ترشی,پیاز ترشی,ترشی پیاز,ترشی

نکاتی در مورد ترشی پیاز :


این پیاز ترشی ها بسیار تند و تیز و شیرین هستند و طعم سرحال آورنده ای اسیدی دارند.

برای تهیه ترشی پیاز ما از مخلوط سرکه سیب و آبلیمو تازه استفاده مرده ایم.

میتوانید برای تهیه ترشی پیاز از یکی از این ماده های اسیدی استفاده کنید ولی ترکیب این 2 ماده بسیار خوشمزه کننده میباشد.

در اضافه کردن ادویه ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است.

در تهیه این ترشی ما از میخک،دارچین و دانه لح شده فلفل استفاده کرده ایم.

شما میتوانید بر طبق سلیقه خود مواد اولیه را انتخاب کنید و از مواد توصیه شده ما استفاده نکنید.

دانه فلفل لح شده،میخک درسته،چوب دارچین،سیر درسته،برگ بو،بادیان،دانه خردل،زنجبیل ورقه شده تازه،تخم گشنیز،تخم رازیانه یا تخم زیره.

با این اندازه از مواد لازم شما میتوانید به اندازه 3 فنجان ترشی پیاز درست کنید.

ترشی پیاز را میتوان در کنار تمام غذاها استفاده کرد.

 

طرز تهیه پیاز ترشی :

به تقل از انسان شاد برای تهیه ترشی پیاز ابتدا باید در یک کاسه مناسب پیازهای حلقه شده را بریزید.

به مقداری آب جوش داخل ظرف روی پیازها بریزید تا کاملا روی آنها را بگیرد.

بعد از گذشت 10 ثانیه آنها را آب کش کنید.

پیازها را در یک ظرف شیشه ای یا کاسه مناسب قرار دهید.

در یک روغن دان کوچک دانه فلفل،دارچین و میخک را ریخته و روی حرارت متوسط بو دهید تا عطر آنها در بیاید.

بو دادن مواد به مدت 3 الی 5 دقیه کافی میباشد.

سپس آب لیمو،سرکه سیب،شکر و نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

اجازه دهید کم کم جوش بیاید و بعد از گذشت 1 الی 2 دقیقه بپزد.تا زمانی که نمک و شکر کاملا در آن حل شده باشند.

مقدار شیرینی را بچشید و اگر دوست داشتید مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید.

بعد از بختن ترشی آن را در دمای محیط بگذارید تا کاملا خنک شود و میتوانی به مدت 2 هفته ترشی را در یخچال نگه داری کنید.

طرز تهیه پیاز ترشی,پیاز ترشی,ترشی پیاز,ترشی

 

آموزش و طرز تهیه ترشی پیاز بسیار خوشمزه و مناسب برای روزهای سرد زمستان

امتیاز 3.78 ( 9 رای )