در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : جمعه 6 مرداد 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی.همراه با رب انار و سرکه انگور

آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی.همراه با رب انار و سرکه انگور

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان,ترشی,بادمجان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی راآماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان کبابی :

بادمجان قلمی شیرین :◊: 1 کیلو

شکر :◊: 1 قاشق غذا خوری

رب انار :◊: شیرین به میزان لازم

سرکه انگور :◊: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان,ترشی,بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ابتدا باید ذغال هایتان را روشن کنید.

روی منقل با ذغال بادمجان ها را کباب کنید طوری که پوست آنها کاملا بسوزد و به راحتی از بادمجان جدا شود.

بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست آنها را بکنید و آنها را بشورید تا خوب تمیز شوند و در یک آبکش بگذارید.

بعد رفتن آب بادمجان ها در یک ظرف انها را خوب بکوبید و یا در صورت دلخواه آنها را به صورت تکه های کوچک برش دهید.

بعد از لح کردن یا برش دادن بادمجان ها رب انار را به آنها اضفه کنید.

رب انار را به اندازه ای به بادمجان ها اضافه کنید که رنگ بادمجان و رب انار یکی شود.

:◊: منظور این است که رب انار باید زیاد باشد. :◊:

در مرحله آخر 1 قاشق شکر اضافه کرده و حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری سرکه انگور روی بادمجان ها بریزید و مخلوط کنید.

مزه این ترشی بسیار عالی و خوشمزه میباشد به همین دلیل انسان شاد توصیه میکند که مقدار زیادی از این ترشی خوشمزه تهیه کنید.

:◊: در صورت تمایل میتوانید یک عدد سیر خام را رنده کرده و به ترشی بادمجان کبابی اضافه کنید. :◊:

انسان شاد امیدوار است طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی برای شما مفید بوده باشد.

نوش جان.

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان,ترشی,بادمجان

آموزش و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی.همراه با رب انار و سرکه انگور

 

امتیاز 3.92 ( 12 رای )