هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 4 مهر 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه کباب لقمه خانگی خیلی خوشمزه و مجلسی

آموزش و طرز تهیه کباب لقمه خانگی خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کباب لقمه,کباب لقمه,طرز تهیه کباب لقمه خانگی,کباب,کباب لقمه خانگی

این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب لقمه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع کباب در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه خمیر کباب لقمه :

آرد :◊: 200 گرم

مایه خمیر :◊:  1 قاشق سوپخوری

آب ولرم :◊: 1/4 پیمانه

نمک :◊: 2 قاشق چایخوری

شیر :◊: 3/4 پیمانه

روغن :◊: 1/4 پیمانه

مواد لازم برای مایه میانی کباب لقمه :

گوشت چرخ کرده :◊: 650 گرم

پیاز داغ :◊: 1 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ :◊:  1 عدد

پودر سوخاری :◊: 2 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا :◊:  100 گرم

زرده تخم مرغ :◊:  برای رومال 1 عدد

نمک،فلفل و زردچوبه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه کباب لقمه,کباب لقمه,طرز تهیه کباب لقمه خانگی,کباب,کباب لقمه خانگی

طرز تهیه خمیر کباب لقمه :

به نقل از انسان شاد برای تهیه خمیر کباب لقمه ابتدا باید مایه خمیر را در یک ظرف مناسب بریزید و شکر و آب ولرم را هم به آن اضافه کنید و 5 دقیقه زمان بدهید تا خمیر عمل بیاید.

در ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مایه خمیر را که عمل آماده را هم به آن اضافه کنید.

شیر را هم به مایه اضافه کنید و سپس روغن را هم اضافه کنید تا به خورد خمیر برود.

روی سطح خمیری که درست کرده اید آرد بپاشید و آن را به مدت 10 دقیقه خوب ورز بدهید.

اگر دوست داشته باشید میتوانید 100 ضربه به خمیر بزنید تا خمیر عمل بیاید.

بعد از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد آن را به شکل مستطیل بزرگی باز کنید.

روی خمیر برش های مثلثی شکل بزنید.به شکل مثلث متساوی الساقین.

مایه کباب را بعد از آماده کردن روی ضلع 10 سانت خمیر گذاشته و پنیر پیتزا روی آن بریزید و به آرامی رول کنید.

زرده تخم مرغ را خوب بهم بزنید و به وسیله قلمو روی خمیر ها بمالید.

کف سینی فر را چرب کنید و خمیر ها را در آن بچینید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا خمیر ها طلایی و کاملا پخته شوند.


طرز تهیه کباب لقمه :

 

در یک ظرف مناسب گوشت را بریزید و به آن نمک،پیار داغ،زردچوبه،فلفلو زرده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی خوب ورزشان بدهید.

بعد از ورز دادن پودر سوخاری را هم به مواد اضافه کنید و باز ورز دهید و آن را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مایه خوب استراحت کند.

 سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.


نکاتی در مورد پخت کباب لقمه  :


اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.

 زمان پخت کباب لقمه حدودا 15 دقیقه است.

میتوانید برای خوش طعم شدن بیشتر کباب لقمه فلفل دلمه هم در مواد اضافه کنید.

طرز تهیه کباب لقمه,کباب لقمه,طرز تهیه کباب لقمه خانگی,کباب,کباب لقمه خانگی

آموزش و طرز تهیه کباب لقمه خانگی خیلی خوشمزه و مجلسی

امتیاز 4.15 ( 13 رای )