آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)

آموزش و طرز تهیه مرغ بریان خیلی خوشمزه به روشی آسان در منزل

آموزش و طرز تهیه مرغ بریان خیلی خوشمزه به روشی آسان در منزل

طرز تهیه مرغ بریان خانگی,روش پخت مرغ بریان خانگی,مرغ بریان خانگی,مرغ بریان,مرغ

این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ بریان خانگی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع مرغ در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان خانگی :

مرغ :◊: 1 عدد

مغز گردو :◊: نصف لیوان

پیاز :◊: 2 عدد

سیر :◊: 2 حبه

زعفران :◊: 2 قاشق غذاخوری

جعفری و گشنیز ساطوری شده :◊: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق چایخوری

رب انار :◊: 2 قاشق غذاخوری

زرشک :◊: 1 قاشق غذا خوری

برگ بو :◊: 5 عدد

آب پیاز :◊: 1 لیوان و 1/4 لیوان

پودر سیر :◊: 2 قاشق مربا خوری

کرفس :◊: 2 شاخه

فلفل دلمه ای :◊: 1 عدد

هویج :◊: 3 عدد

آبلیمو :◊: به میزان لازم

کره :◊: به میزان لازم

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ بریان خانگی,روش پخت مرغ بریان خانگی,مرغ بریان خانگی,مرغ بریان,مرغ

طرز تهیه مرغ بریان خانگی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه مرغ بریان خانگی ابتدا باید حوب مرغ را بشورید و درون شکم آن را خالی و کاملا تمیز بشورید.

در یک ظرف هویج،فلفل دلمه ای،سیر،برگ بو و کرفس را خرد کنید و با هم مخلوط کرده سپس در شکم مرغ قرار بدهید.

مرغ را در یک ظرف در دار بگذارید و آب پیاز و پودر سیر را روی آن بریزید.

در ظرف را ببندید و آن را برای 2 الی 8 ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ حسابی مزه دار شود.

بعد از گذشت زمان مرغ را از یخچال بیرون آورده و داخل شکم آن را خالی کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.

بعد از داغ شدن روغن پیاز و سیر را خرد کنید و در تابه بریزید و سبزی های معطر خرد شده را هم به آن اضافه کنید و

خوب تفت بدهید تا سبزی خوب سرخ شود.

در حین تفت دادن سبزی،گردو های خرد کرده،زعفران دم کرده،زرشک،رب انار و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و

مقدار کمی آنها را هم روی حرارت تفت بدهید.

مقداری آبلیمو داخل شکم مرغ بمالید و نمک هم بزنید.

سپس موادی را که آماده کردید را درون شکم مرغ بریزید و خوب پخشش کنید با دست.

مواد را طوری پخش کنید که در تمام سطح مرغ مواد آغشته شده باشد.

حال با نخ نبر یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را بصورت تصویر جمع کنید.

ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس

دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید.

در هنگامی که نخ را میپیچانید آن را بکشید تا مرغ جمع شود.

اکنون نخ های اضافی را قیچی کند و کره را آب کنید و خوب به تمام قسمت های مرغ با دست  به صورت ماساژ دادن بمالید.

بعد از مالیدن کره مقداری نمک و فلفل هم روی مرغ بپاشید.

حال مرغ را در یک دیس پیرکس یا سینی فربگذارید و 1 لیوان و نیم آب،1/4 لیوان آب پیاز و 1/4 لیوان آبلیمو داخل ظرف بریزید.

دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به مدت 1 ساعت مرغ را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.

البته ممکن است زمان بیشتری لازم باشد.در آخر نخ های مرغ را ببرید و آن را با سس دلخواه میل کنید.

نکاتی در مورد پخت مرغ بریان :

برای تزیین مرغ بریان میتوانید از مقداری سبزی و فلفل دلمه ای حلقه شده استفاده کنید.

برای اینکه مرغتان آبدار تر باشد میتوانید به آرامی پوست مرغ را بالا گرفته و زیر آن هم کره بمالید.

طرز تهیه مرغ بریان خانگی,روش پخت مرغ بریان خانگی,مرغ بریان خانگی,مرغ بریان,مرغ

آموزش و طرز تهیه مرغ بریان خیلی خوشمزه به روشی آسان در منزل

امتیاز 4.54 ( 13 رای )