اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند.

آموزش و طرز تهیه مرغ لایه ای بسیار لذیذ پر شده با هویج و قارچ

آموزش و طرز تهیه مرغ لایه ای بسیار لذیذ پر شده با هویج و قارچ

طرز تهیه مرغ لایه ای,مرغ لایه ای,روش پخت مرغ لایه ای,مرغ

این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ لایه ای خانگی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع مرغ در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه مرغ لایه ای :

سینه بدون پوست و استخوان مرغ :◊: 1 کیلو

هویج :◊: نیم کیلو

پیاز :◊: :◊: 1 عدد

پنیر پیتزا :◊: 200 گرم

قارچ :◊: 300 گرم

خامه :◊: 1/3 فنجان

لیمو ترش :◊: 1 عدد

شوید :◊: 1 دسته

نشاسته سیب زمینی یا آرد :◊: 4 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه و جوز هندی سابیده شده :◊: به میزان لازم

نمک و روغن :◊: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ لایه ای,مرغ لایه ای,روش پخت مرغ لایه ای,مرغ

طرز تهیه مرغ لایه ای :

به نقل از انسان شاد برای تهیه مرغ لایه ای ابتدا باید سینه های مرغ را به شکل نوار های بلند برش بدهید.

در یک ظرف تکه های مرغ را بریزید و نمک،فلفل و کمی جوز هندی به آن اضافه کنید تا مرغ طعم دار شود.

آب لیمو را گرفته و روی مرغ بریزید.حال مرغ را با نمک،فلفل و لیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید.

پیاز را بصورت نگینی خرد کنید و آن را سرخ کنید.قارچ ها را نیز خرد کنید و زمانی که پیاز طلایی شد به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

قارچ ها و پیاز را با حرارت بالا سرخ کنید تا قارچ ها آب نیاندازند و کاملا سرخ شوند سپس نمک و فلفل به آنها بزنید.

حال شوید خرد شده و خامه را هم اضافه کنید تا بپزند.

آرد را هم به بقیه مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب غلیظ شود و بعد از روی گاز بردارید.

یک ظرف مناسب مثل قالب کیک بردارید 2/3 از مرغ را کف قالب پهن کنید طوری که اصلا هیچ فاصله خالی بین مرغ ها نماند.

نصف پنیر پیتزا رو رنده کنید و روی مرغ بریزید.مخلوط قارچ و پیاز را هم روی پنیر پیتزا بریزید و روی آن را بپوشانید.

اکنون هویج را رنده کنید در به عنوان لایه بعدی روی قارچ و پیاز بریزید.

بقیه مرغ ها رو هم روی هویج ها پهن کنید طوری که کامل پوشیده شود.مرغ را تا لبه ظرف بچینید.

فرتان را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.زمانی که بطور کامل داغ شد ظرف را به مدت 30 دقیقه درون آن قرار دهید.

وقتی از فر در آوردید آب خوراک رو از ظرف خارج کنید.

بقیه پنیر پیتزا رو روی مرغ بریزید.سپس برای بار دوم ظرف را در داخل فر بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود و روی آن برشته شود.

10 الی 15 دقیقه بگذارید ظرف خنک شود و بعد آن را در ظرف مخصوص سرو بگذارید.

طرز تهیه مرغ لایه ای,مرغ لایه ای,روش پخت مرغ لایه ای,مرغ

آموزش و طرز تهیه مرغ لایه ای بسیار لذیذ پر شده با هویج و قارچ

 

امتیاز 4.40 ( 15 رای )