هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 3 مرداد 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه مربای انجیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی

آموزش و طرز تهیه مربای انجیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی

طرز تهیه مربای انجیر,مربای انجیر,مربا انجیر,روش بخت مربای انجیر,انجیر

در این مطلب از سایت از انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مربای انجیر را آماده کرده ایم.

انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر :

انجیر سیاه :◊: 1 کیلو

شکر :◊: 700 گرم

هل :◊: 10 عدد

آب :◊: 1 لیوان

آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری

گلاب :◊: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای انجیر,مربای انجیر,مربا انجیر,روش بخت مربای انجیر,انجیر

طرز تهیه مربای انجیر :

به نقل از انسان شاد برای تهیه مربای انجیر ابتدا باید خوب انجیر ها را بشورید و چوب روی آنها را جدا کنید.

در یک ظرف مناسب آب و شکر را بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بجوش بیاید.

بعد از جوش آمدن آب انجیر های پاک شده و شسته شده و همچنین هل شسته شده را به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه مربا مقداری قل زد زیر آن را کم کنید و بگذارید برای مدت زمان 20 الی 30 دقیقه آرام آرام بپزد.

در آخر گلاب و آبلیمو هم به مربا اضاقه کنید و برای 5 الی 7 دقیقه اجازه دهید همراه با دیگر مواد قل بخوردند سپس زیر شعله را خاموش کنید.

نکاتی در مورد پخت مربای انجیر :

حتما حواستان باشد گلابی که مصرف میکنید تلخ نشده باشد.

اگر دوست داشته باشد میتوانید در تهیه مربا بجای 1 لیوان آب از نصف لیوان آب و نصف لیوان گلاب استفاده کنید.

اگر دوست دارید بعد از سرد شدن مربا آن را میکس کنید یا آنکه آب بیشتری داخل مربا بریزید و اجازه دهید آنقدر بجوشد تا انجیرها کاملا له شود.

اگر تمایل به سالم ماندن انجیر دارید و میخواهید شیره آن زلال باشد مدت زمان را کمتر کنید.

برای تهیه مربای انجیر بهترین گزینه انتخاب انجیر های متوسط میباشند که نه لح باشند و نه سفت.

در تهیه مربای انجیر استفاده از انجیر سبز بهتر است ولیکن انجیر سیاه مربا را لذیذتر و زیباتر میکند.

این نکته فراموش نشود که در زمان پخت مربا زیر آن کم باشد تا مربا سر ریز نکند.

طرز تهیه مربای انجیر,مربای انجیر,مربا انجیر,روش بخت مربای انجیر,انجیر

آموزش و طرز تهیه مربای انجیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی

امتیاز 4.00 ( 16 رای )