آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : جمعه 5 خرداد 1396

آموزش تهیه خورشت کرفس به همراه خواص مفید کرفس

آموزش تهیه خورشت کرفس به همراه خواص مفید کرفس:

آموزش تهیه خورشت کرفس,روش تهیه خورشت کرفس,خواص کرفس

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

خورشت کرفس یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود.

برای جا افتادن خورش کرفس زمان نسبتآ زیادی لازم است.

خواص کرفس:

طبع کرفس گرم و خشک است.

برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A است

و ساقه ی آن منبع ویتامین های B6 ,B2 ،B1، ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر،سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروری است.

:◊: کرفس سرشار از املاح و ویتامین :◊:

:◊: کرفس ؛ سرشار از ویتامین ث :◊:

:◊: کرفس ؛ داروی ضدپیری :◊:

:◊: کرفس ، مقابله کننده با اثرات بد سیگار :◊:

:◊: مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو نیز می باشد :◊:

آموزش تهیه خورشت کرفس,روش تهیه خورشت کرفس,خواص کرفس

مصرف روزانه ی آب کرفس به مدت یک هفته، تاثیر فوق‌ العاده‌ ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت.

جالب این که در موقع مصرف مداوم آب کرفس فشار خون در حد طبیعی باقی  می ماند و بیشتر از آن کاهش نمی یابد که خود یکی از شگفتی های طبیعت این سبزی است.

کرفس دارای ترکیباتی است که از پخش سلول‌ های سرطانی پیشگیری می‌ کند و  رشد سلول ‌های تومور را متوقف می‌ کند.

کرفس به دلیل مواد معدنی منیزیم و پتاسیم برای آرامش اعصاب و بیماری های روحی مفید است.

یک وعده غذا ی کرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد.

استفاده از کرفس چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است. زیرا موجب سقط جنین شود.

کسانی که مبتلا به صرع هستند نباید کرفس مصرف کنند.

کسانی که دچار اسهال هستند باید از خوردن کرفس خودداری کنند

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس:

سبزی خورش ( کرفس، نعناع، جعفری) :◊: 300 گرم

:◊: به اندازه ی نصف برگ های کرفسمان ، جعفری می ریزیم :◊:

:◊: به اندازه ی نصف جعفری هم ، نعنا :◊:

:◊: نعنا را زیاد نریزید چون خورشت تلخ می شود :◊:

گوشت خورشتی :◊: 500 گرم

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 2 حبه

رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق غذا خوری

لیمو عمانی :◊: 3 عدد

:◊: می توانید از مقداری آبغوره به جای لیمو استفاده کنید :◊:

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

روغن :◊: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کرفس:

آموزش تهیه خورشت کرفس,روش تهیه خورشت کرفس,خواص کرفس

ابتدا  ساقه های کرفس را تمیز کنید.

ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید ، فقط ساقه های نعلی شکل پایین آن را اول بشویید و بعد یک دست و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

:◊: برای لعاب دارشدن خورشت، چند تا از لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم :◊:

:◊: باید از سبزی قورمه کمی درشت تر باشد. :◊:

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا نرم و طلایی شوند.

گوشت خرد شده را به همراه زردچوبه و فلفل و 2 حبه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

:◊: گوشت که نیم پز شد، حبه سیر ها را در می آوریم :◊:

نمک و لیمو ها را به خورشت اضافه می کنیم

:◊: لیمو ها را سوراخ کنید و 1 ساعت در آب سرد بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود :◊:

پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید.

بگذارید خورشت تان 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد و روغن بندازد.

آموزش تهیه خورشت کرفس به همراه خواص مفید کرفس

امتیاز 4.00 ( 6 رای )