قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 6 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه کمپوت انجیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی

آموزش و طرز تهیه کمپوت انجیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی

طرز تهیه کمپوت انجیر,کمپوت انجیر,کمپوت,انجیر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کمپوت انجیر را آماده کرده ایم

انواع دسر و مربا در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کمپوت انجیر :

لیمو ترش متوسط :◊: 1عدد

گلاب :◊: یک چهارم پیمانه

پیاز قرمز خرد شده :◊: 1 عدد

آب :◊: یک ونیم پیمانه

عسل :◊: نصف پیمانه

ساقه دارچین :◊: 2 عدد

وانیل :◊: نصف قاشق چایخوری

انجیر :◊: تازه متوسط نیم کیلو

گلابی :◊: سفت متوسط 2 عدد

طرز تهیه کمپوت انجیر,کمپوت انجیر,کمپوت,انجیر

طرز تهیه کمپوت انجیر :

به نقل از انسان شاد برای تهیه کمپوت انجیر ابتدا باید به وسیله یک پوست کن،پوست لیمو ترش را بگیرید.

داخل ورقه های گرفته شده پوست لیمو ترش با خوب تمیز کنید و به شکل نوارهای باریک خلال در بیاورید.

یک قابلمه مناسب بیاورید و پوست لیمو ترش خلال شده،آب،گلاب،عسل،وانیل و ساقه دارچین را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

سپس مخلوط بالا را روی حرارت اجاق بگذارید تا به مدت زمان 10 دقیقه بدون گذاشتن در قابلمه بجوشند.

اکنون به وسیله کارد آشپزخانه گلابی ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید سپس تخمه ها و زاوید داخل گلابی را جدا کنید.

حال گلابی ها را هم بهمراه انجیر به بقیه مواد داخل قابلمه بیفزاید و بدون اینکه در آن را ببندی بگذارید برای 5 دقیقه میوه ها بپزند و نرمو پخته شوند.

ساقه های دارچین هم در قابلمه بریزید تا بپزد و بعد از پختن آنها را در بیاورید و دور بیندازید.

میوه های پخته شده را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید شیره کمپوت با حرارت ملایم بجوشد تا غلیط شود.

هنگام جوشیدن شیره کمپوت در قابلمه را نبندید.

بعد از غلیظ شدن شیره آن را روی کمپوت بریزید و بعد از اینکه سرد شد آن را سرو کنید.

در صورتی که تمایل داشته باشید میتوانید مقداری سل هم روی کمپوت بریزید.

 سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید .

در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید .

طرز تهیه کمپوت انجیر,کمپوت انجیر,کمپوت,انجیر

آموزش و طرز تهیه کمپوت انجیر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی

امتیاز 4.30 ( 10 رای )