نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 5 تیر 1396

طرز تهیه کرپ ساده و خیلی خوشمزه

طرز تهیه کرپ ساده و خیلی خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کرپcrepe ) را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کرپ,کرپ,روش تهیه کرپ,کرپ صبحانه,کرپ شیرین,کرپ غیر شیرین

کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد.

::کلمه ی کرپ و پنکیک به اشتباه به جای هم استفاده می شود ولی در پنکیک از عامل پف دهنده که حالا یا جوش شیرین یا بیکینگ پودره استفاده میشه و

به همین دلیل پنکیک بیشتر بافت کیک مانند داره و پف دار تره ولی کرپ کاملاً نازکه و بافتش بیشتر شبیه نونه.

کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.

با آنکه کرپ از ناحیهٔ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود.

کرپ با ریختن خمیرابه رقیق بر روی یک ماهیتابهٔ داغ که معمولاً با کره چرب شده است، درست می‌شود.

کرپ رو می تونید شیرین یا غیر شیرین درست کنید.

کرپ شیرین معمولاً با آرد گندم پخته می‌شود در حالی که برای داشتن کرپی خوش‌ طعم تر، از آرد گندم سیاه استفاده می‌شود.

در نوع شیرین هم به عنوان صبحانه یا دسر سرو میشود.

می تونید کرپ رو با انواع مواد غذایی مخصوص صبحانه مثل خامه، مربا، نوتلا، مارمالاد، میوه های دلخواه یا کاستارد پر کنید یا

حتی در ساده ترین حالت روی کرپ پودر قند بپاشید.

در نوع غذایی ( غیرشیرین ) میتونید گوشت، قارچ، سبزیجات، کالباس یا مواد دلخواه دیگه روی کرپ بذارید و دو طرف کرپ رو روی هم بذارید و سرو کنید.

طرز تهیه کرپ,کرپ,روش تهیه کرپ,کرپ صبحانه,کرپ شیرین,کرپ غیر شیرین

مواد لازم برای تهیه کرپ

 آرد سفید :◊: یک لیوان

:◊:معادل 125 گرم:◊:

شیر:◊:1 لیوان

تخم مرغ :◊: 4 عدد

کره یا روغن مایع :◊: مقداری

نمک و فلفل سیاه :◊: مقداری

طرز تهیه کرپ,کرپ,روش تهیه کرپ,کرپ صبحانه,کرپ شیرین,کرپ غیر شیرین

طرز تهیه کرپ

به نقل از انسان شاد برای تهیه کرپ

ابتدا شیر و تخم مرغ را درون ظرفی با هم مخلوط کنید تا مایع یک دستی ایجاد شود.

آرد را 3 مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید.

:◊:مایعی به غلظت ماست به دست می آید:◊:

:◊:مواظب باشید که آرد گلوله گلوله نشود و خوب درون شیر حل شود:◊:

مقداری نمک و فلفل هم به مواد کرپ اضافه کنید.

وقتی مایع خمیر آماده شد، مقدار کمی روغن در تابه بریزید، به اندازه یک ملاقه از مواد بردارید و وسط تابه بریزید.

:◊:روغن زیاد نریزید در حدی که تابه چرب شود روغن زیاد باعث می شود که نان پاره شود:◊:

وقتی که یک طرف آن سرخ شد آن را به کمک یک کفگیر برگردانید.

:◊:مواظب باشید در این مرحله نان پاره نشود:◊:

حدود یک الی دو دقیقه کرپ روی حرارت قرار دهید تا قهوه ای روشن شود.

قبل از سرخ شدن نان را برنگردانید، چون باعث پاره یا سوراخ شدن کرپ می شود.

وقتی همه نان ها آماده شد، روی آن را با هر چه دوست دارید بپوشانید.

طرز تهیه کرپ,کرپ,روش تهیه کرپ,کرپ صبحانه,کرپ شیرین,کرپ غیر شیرین

طرز تهیه کرپ ساده و خیلی خوشمزه

امتیاز 4.29 ( 14 رای )