لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.

آموزش و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:

:◊:این پیتزا رو به افتخار ملکه مارگریتا پختن و به همین دلیل اسمش رو بر روی این پیتزا قرار دادن :◊:

بر طبق یکی از افسانه های معاصر ، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال 1889 اختراع شد.

به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درخواست داده شد .

از میان سه نوع پیتزای تهیه شده ، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا : قرمز (گوجه)، سبز (ریحان)، سفید (موزارلا) تهیه شده بود را شدیدا ترجیح داد .

ظاهرا این نوع پیتزا پس از ملکه تحت عنوان “پیتزا مارگاریتا” نام گذاری شد .

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,روش آماده سازی پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا:

خمیر پیتزا :◊: به تعداد لازم

ریحان تازه :◊: 2 قاشق سوپخوری

سیر :◊: 2 حبه

گوجه فرنگی :◊: 3 عدد

پنیر پیتزا :◊: به میزان لازم

روغ زیتون :◊: 1 قاشق غذاخوری

:◊: هرچه پنیر پیتزا بیشتر باشد پیتزا خوشمزه تر میشود :◊:

نمک و فلفل سیاه و آویشن :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا:

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,روش آماده سازی پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

ریحان ها را خوب بشویید.بعد از این که آب ریحان ها رفت آن ها را ریز و ساطوری کنید.

سیر ها را هم ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کنید و در تابه ای بریزید .

یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید و اجازه دهید گوجه ها با حرارت ملایم نرم شوند.

بعد نمک و فلفل و سیر را به گوجه اضافه کنید.

مخلوط سیر و گوجه را از صافی رد کنید تا پوست گوجه وارد پیتزایتان نشود.

خمیر رو پهن میکنیم  کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم بعد سس گوجه رو روی خمیر می ریزیم.وبعد ریحان های خرد شده را می ریزیم.

کمی پودر آویشن روی پیتزا بریزید.

سپس پنیر پیتزا ها را روی مواد می ریزیم.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید تا گرم شود.

پیتزا را به مدت نیم ساعت درون فر طبقه وسط قرار می دهیم تا روی پنیر طلایی شود.

سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و نوش جان کنید.

آموزش و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

 

امتیاز 3.38 ( 8 رای )