هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار زیبا و آسان همراه با دستور تهیه شهد خاگینه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار زیبا و آسان همراه با دستور تهیه شهد خاگینه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه خاگینه پاپیونی را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی  و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی

آرد :◊: 300 گرم معادل 3 لیوان

تخم مرغ  :◊: 2 عدد

ماست :◊: 150 گرم معادل نصف لیوان

  :◊: می توانید به جای ماست از شر هم استفاده کنید.به میزان نصف لیوان :◊:

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق سوپخوری معادل 10 گرم

وانیل :◊: یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شهد خاگینه

شکر :◊: 1 پیمانه معادل 220 گرم

زعفران دم کرده غلیظ :◊: 1 قاشق سوپ خوری

گلاب :◊: 1 قاشق سوپخوری

آب :◊: 1 پیمانه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی

انسان شاد در این مطلب طرز تهیه خاگینه پاپیونی را برای شما توضیح می دهد :

درون ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال خیلی خوب هم بزنید تا مایه ای کرم رنگ و کف دار حاص شود.

بعد از این که خوب هم زدید وانیل را اضافه کنید.

شیر یا ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و درون ظرفی 3 مرتبه الک می کنیم.

آرد الک شده را درون مایه تخم مرغ و شیر بریزید.

مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری که به دست می آید منسجم باشد و به دست نچسبد.

 خمیر را 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید.

طوری که ضخامت خمیر نیم سانت باشد.

خمیر را به صورت مستطیل های کوچک با چاقو برش بزنید.

 همچنین به چاقو نوار های خیلی باریک ببرید. :◊: برای جمع کردن پاپیون :◊:

مستطیل ها را در دستتان بگیرید و از وسط مستطیل خمیر را جمع کنید.

از نوار های باریکی که برش داده اید دور آن قسمت که جمع کرده اید بپیچید تا پاپیون شما باز نشود.

درون تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

هنگامی که روغن حسابی داغ شد خاگینه پاپیونی را درون روغن بندازید تا سرخ شود.

بعد از اینکه همه خاگینه پاپیونی سرخ شد آن ها را درون ظرفی می چینیم و شهد خاگینه سرد شده را بر روی آن ها می ریزیم.

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

 تهیه شهد خاگینه پاپیونی

آب را بر روی شکر بریزد و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود.

سپس گلاب و زعفران را به آب و شکر اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

 

طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار زیبا و آسان همراه با دستور تهیه شهد خاگینه

امتیاز 4.32 ( 19 رای )