باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)

طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار زیبا و آسان همراه با دستور تهیه شهد خاگینه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار زیبا و آسان همراه با دستور تهیه شهد خاگینه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه خاگینه پاپیونی را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی  و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی

آرد :◊: 300 گرم معادل 3 لیوان

تخم مرغ  :◊: 2 عدد

ماست :◊: 150 گرم معادل نصف لیوان

  :◊: می توانید به جای ماست از شر هم استفاده کنید.به میزان نصف لیوان :◊:

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق سوپخوری معادل 10 گرم

وانیل :◊: یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شهد خاگینه

شکر :◊: 1 پیمانه معادل 220 گرم

زعفران دم کرده غلیظ :◊: 1 قاشق سوپ خوری

گلاب :◊: 1 قاشق سوپخوری

آب :◊: 1 پیمانه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی

انسان شاد در این مطلب طرز تهیه خاگینه پاپیونی را برای شما توضیح می دهد :

درون ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال خیلی خوب هم بزنید تا مایه ای کرم رنگ و کف دار حاص شود.

بعد از این که خوب هم زدید وانیل را اضافه کنید.

شیر یا ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و درون ظرفی 3 مرتبه الک می کنیم.

آرد الک شده را درون مایه تخم مرغ و شیر بریزید.

مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری که به دست می آید منسجم باشد و به دست نچسبد.

 خمیر را 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید.

طوری که ضخامت خمیر نیم سانت باشد.

خمیر را به صورت مستطیل های کوچک با چاقو برش بزنید.

 همچنین به چاقو نوار های خیلی باریک ببرید. :◊: برای جمع کردن پاپیون :◊:

مستطیل ها را در دستتان بگیرید و از وسط مستطیل خمیر را جمع کنید.

از نوار های باریکی که برش داده اید دور آن قسمت که جمع کرده اید بپیچید تا پاپیون شما باز نشود.

درون تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

هنگامی که روغن حسابی داغ شد خاگینه پاپیونی را درون روغن بندازید تا سرخ شود.

بعد از اینکه همه خاگینه پاپیونی سرخ شد آن ها را درون ظرفی می چینیم و شهد خاگینه سرد شده را بر روی آن ها می ریزیم.

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

 تهیه شهد خاگینه پاپیونی

آب را بر روی شکر بریزد و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود.

سپس گلاب و زعفران را به آب و شکر اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

چرا باید 3 مرتبه آرد را الک کنیم ؟

:◊: چون رطوبت هوا باعث میشه که دانه های آرد به هم بچسبه و به عبارتی آرد گلوله گلوله بشه :◊:

اگر بدون الک کردن آرد، اون رو داخل مواد بریزین، این گلوله ها هرچند هم کوچک باشند با بقیه مواد ترکیب نمیشن و به همین شکل داخل بافت کیک باقی می مونند.

به همین ترتیب هم پخته میشن!

یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.

هرقدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.

پس توصیه انسان شاد به شما اینه که همیشه آردتون رو الک کنین.

:◊: در ضمن هرقدر محلی که در اون زندگی میکنین شرجی تر و با رطوبت بالاتری باشه، الک کردن آرد هرچه بیشتر و بیشتر مهم میشه چون

گلولهای آرد بزرگتر و بزرگتر میشن و حتی میتونین این گلوله ها رو ببینین:◊:

طرز تهیه خاگینه پاپیونی,خاگینه پاپیونی,طرز تهیه خاگینه,خاگینه,شهد خاگینه,طرز تهیه شهد خاگینه

طرز تهیه خاگینه پاپیونی بسیار زیبا و آسان همراه با دستور تهیه شهد خاگینه

 

امتیاز 3.82 ( 11 رای )