سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : شنبه 9 اردیبهشت 1396

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی خیلی خوشمزه و مقوی برای فصل سرد زمستان

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی خیلی خوشمزه و مقوی برای فصل سرد زمستان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ قارچ و سیب زمینی,روش پخت سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ قارچ و سیب زمینی,روش پخت سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی

قارچ :◊: نیم کیلو گرم

سیب زمینی :◊: 4 عدد

پیاز :◊: 1 عدد

هویج :◊: 1 عدد

 جعفری و شوید تازه خرد شده :◊: 4 قاشق غذا خوری

:◊: به جای جعفری و شوید از ترخون هم می توان استفاده کرد :◊:

لیمو ترش :◊: 1 عدد

آرد :◊: 3 قاشق غذا خوری

شیر :◊: 1 لیوان

کره :◊: 3 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

آب :◊: 8 پیمانه

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ قارچ و سیب زمینی,روش پخت سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی

به نقل از انسان شاد برای تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید.آن ها را به صورت نگینی خرد کنید و بشورید.

پیاز ها و هویج ها را هم به صورت ریز خرد کنید.

داخل قابلمه ای آب بریزید و سیب زمینی و پیاز و هویج را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و مواد بپزند.

هنگامی که مواد پختند آن ها را در صورت تمایل بدون آب داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در بیاید و یکدست شود.

:◊: با این کار سوپ ظاهر بهتری پیدا می کند :◊:

وقتی مواد را به صورت پوره در آوردید مجددا روی حرارت بگذارید تا اگر آب اضافی درون سوپ وجود دارد تبخیر شود و سوپ غلیظ شود.

قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید.

در تابه ای که روی حرارت قرار داده اید کره را بریزید تا نرم شود.

قارچ ها را درون کره تفت دهید تا سرخ شوند.

:◊: حرارت را باید زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند :◊:

مقداری از لیمو ترش را به قارچ ها بزنید برای این که قارچ ها در حین سرخ شدن تغییر رنگ ندهند و سیاه نشوند.

کمی نمک و فلفل هم به قارچ ها بزنید.

قارچ ها را به سوپ تان اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سوپ ته نگیرد.

جعفری و شوید خرد شده را به سوپ اضافه کنید.

در ظرفی دیگر آرد را 3 مرتبه الک کنید.

شیر را روی آرد بریزید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.

مخلوط شیر و آرد را درون سوپ بریزید و اجازه دهید تا سوپ کمی غلیظ شود.

:◊: به جای مخلوط شیر و آرد از خامه صبحانه نیز می توانید استفاده کنید :◊:

نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو ترش به سوپ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

:◊:لیمو ترش به دلیلی این که دارای ویتامین C است را نباید در حین پخت اضافه کرد چون حرارت مداوم باعث از بین رفتن ویتامین C می شود:◊:

اکنون سوپ قارچ و سیب زمینی شما آماده است. نوش جان

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ قارچ و سیب زمینی,روش پخت سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ قارچ و سیب زمینی,روش پخت سوپ قارچ و سیب زمینی,سوپ

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی خیلی خوشمزه و مقوی برای فصل سرد زمستان

امتیاز 4.38 ( 13 رای )