هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 خرداد 1396

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه باقلاقاتوق را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه باقلاقاتوق , روش پخت باقلاقاتوق , باقلاقاتوق

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

باقلا قاتوق نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به ‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. این غذا از لوبیارشتی

 (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً بابرنج که بصورت کته تهیه شده خورده می‌شود.

پاچ باقلا که به آن باقلا رشتی هم میگویند از نظر ظاهری خیلی شبیه لوبیا سبز و لوبیا چیتی است.

فقط در استان سر سبز گیلان این باقلا در دو فصل بهار و پاییز بعمل می آید.

با این باقلا، خورش معروف خوشمزه و پر طرفدار گیلانی ها یعنی باقلاقاتوق (باقلا خورش) درست میکنند.

مواد لازم برای باقلاقاتوق:

 

باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی) :◊: 2 لیوان

تخم مرغ :◊: 2 عدد

:◊: می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد :◊:

شوید خشک :◊: 2  قاشق غذاخوری

:◊: می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد :◊:

سیر :◊: 4 حبه

زردچوبه,نمک وفلفل :◊: به میزان دلخواه

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشک آنرا حدود 10 تا 12ساعت در آب خیس میکنیم.

طرز تهیه باقلاقاتوق , روش پخت باقلاقاتوق , باقلاقاتوق

طرز تهیه باقلاقاتوق:

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه باقلاقاتق ابتدا باید

ابتدا باقالی خشک را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و 2 بار بار آب آن را تعویض کنید.

سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید.

سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد باقالی ها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود.

سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

  اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید.

طرز تهیه باقلاقاتوق , روش پخت باقلاقاتوق , باقلاقاتوق

بعد از کمی تفت دادن  نمک و فلفل و زردچوبه را به باقلاقاتوق اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم.

وقتی کاملا بخار جمع شد لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده .

:◊: آب باید تا 1 بند انگشت روی مواد را بگیرد :◊:

در قابلمه را ببندید با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقلاقاتوق بپزد و آب خورش کم شود می گذاریم.

:◊: دقت شود که باقالی له نشود :◊:

پس از پختن باقلاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد.

:◊: تخم مرغ ها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. :◊:

سپس خورش باقلاقاتوق را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

طرز تهیه باقلاقاتوق , روش پخت باقلاقاتوق , باقلاقاتوق

آموزش و طرز تهیه باقلاقاتوق غذایی مخصوص شمالی ها و بسیار خوشمزه

امتیاز 3.00 ( 3 رای )