هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 5 تیر 1396

آموزش و طرز تهیه مارشمالو خیلی خوش طعم و بی نظیر

آموزش و طرز تهیه مارشمالو خیلی خوش طعم و بی نظیر

طرز تهیه مارشمالو,طرز تهیه مارشمالو خانگی,مارشمالو,مارشمالو خانگی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه مارشمالو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه مارشمالو :

پودر شکر :◊: 330 گرم

شکر :◊: 670 گرم

نمک :◊: 1/4 قاشق چایخوری

وانیل :◊: 2 قاشق چایخوری

شربت ذرت :◊: 1 و 1/4 فنجان

آب سرد :◊: 3/4 فنجان

آب :◊: 3/4 فنجان

ورق ژلاتین :◊: 4 عدد

روغن گیاهی :◊: به میزان لازم

طرز تهیه مارشمالو,طرز تهیه مارشمالو خانگی,مارشمالو,مارشمالو خانگی

طرز تهیه مارشمالو :

به نقل از انسان شاد برای تهیه مارشمالو خانگی ابتدا باید یک ظرف مناسب انتخاب کنید و داخل آن را با روغن چرب کنید.

:◊: یک ظرف شیشه ای مخصوص آشپزی ترجیحا نشکن به اندازه 23 تا 33 سانت مناسب است. :◊:

یک کاغذ پوستی را بصورتی که کاملا دیواره های ظرف را بپوشاند درون ظرف قرار دهید.

کاغذ روغنی در ظرف را هم با روغن چرب کنید.

در یک تابه مناسب آب را ریخته و شکر،نمک و شربت ذرت را اضافه کنید و با حرارت بالا هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود و آب جوش بیاید.

بعد از حل شدن شکر اضافه دهید مایه برای 8 دقیقه بدون هم زدن روی حرارت بماند.

در همن حال ورقه های ژلاتین بدون طعم را در یک ظرف مناسب به همراه 3/4 فنجان آب سرد بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا نرم شود.

مواد روی گاز را برداشته و آن را به ژلاتین در آب سرد اضافه کنید و بعد با هم زنی برقی خوب مخلوط کنید.

سرعت همزن را از کم شروع کنید و کم کم آن را بالا ببرید و سرعت همزن را افزایش دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خوب مخلوط شود تا ترکیبی سفت بدست بیاید.

وانیل را هم به بقیه مواد اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مورد نظر که از قبل چرب کردید بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید.

بدون گذاشتن در ظرف بگذارید مواد حدود 3 ساعت بماند تا سفت شود.

220 گرم از پودر شکر را روی سطح مورد نظرتان الک کنید.

حالا ظرف حاوی مارشمالو را روی سطح مورد نظر که پودر شکر را ریخته اید برگردانید و کاغذ روغنی آن را هم بردارید.

اکنون یک چاقوی تیز برداشته و آن را با روغن چرب کنید و مارشمالو را به مربع عای 5 سانتی تقسیم کنید.

حال بقیه پودر شکر را در یک ظرف ریخته و مارشمالو ها را به آن اضافه کنید و در پودر شکر بغلتانید تا سطح مارشمالو کامل پوشیده از شکر شود.

نکاتی در مورد مارشمالو :

شما میتوانید مارشمالو را در ظرف در بسته به مدت 3 روز نگه ارید.

با این مواد اولیه حدود 24 مارشمالو میتوان تهیه کرد.

شما میتوانید مارشمالو را از مغازه ها بصورت آماده تهیه کنید که به صورت رنگی نیز موجود میباشد.

مارشمالو خانگی اغلب به شکل مربع میباشد و میتوانید با رنگ های خوراکی آن را رنگی کنید.

نمونه ای از مارشمالو خانگی.

طرز تهیه مارشمالو,طرز تهیه مارشمالو خانگی,مارشمالو,مارشمالو خانگی

آموزش و طرز تهیه مارشمالو خیلی خوش طعم و بی نظیر

امتیاز 4.00 ( 10 رای )