عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه پنیر ماسکارپونه مناسب برای تزیین و تهیه کیک

آموزش و طرز تهیه پنیر ماسکارپونه مناسب برای تزیین و تهیه کیک

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه,پنیر ماسکارپونه,ماسکارپونه,پنیر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پنیر ماسکارپونه را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی  و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

پنیر ماسکارپونه از خامه خالص تهیه میشود و برای داشتن نوع مرغوب آن از خامه محلی استفاده کنید.

طعم این پنیر بسیار لذت بخش و عالی میباشد و در برابر خامه های صنعتی از کیفیت خیلی بالاتری برخودار است.

این خامه مخصوص برای تزینن کیک میباشد.

میتوانید برای تزیین روی کیک از مخلوط نصف ، نصف پنیر ماسکارپونه و خامه زده شده استفاده کیند.

مواد لازم برای تهیه پنیر ماسکارپونه :

سرکه سفید :◊: نصف قاشق غذا خوری

خامه ( 1 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتری ) :◊: 3/4 لیوان

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه,پنیر ماسکارپونه,ماسکارپونه,پنیر

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه :

 

به نقل از انسان شاد برای تهیه پنیر ماسکارپونه ابتدا باید در یک ظرف مناسب خامه را بریزید و تا زمانی که بصورت یکدست شود آن را با چنگال هم بزنید.

یک شعله پخش کن روی گاز بگذارید و خامه را روی آن قرار دهید که حرارت مستقیم به آن برخورد نکند.

خامه را مدام هم بزنید و ی دماسنج داخل خامه قرار دهید تا زمانی که به دمای 190 درجه سانتی گراد برسد.

زمانی که خامه به دمای مورد نظر رسید یک قاشق سرکه سفید را به آن اضافه کنید و برای مدت زمان 5 دقیقه هم بزنید تا ترکیبی مانند فرنی بدست بیایید.

خامه زده شده را از روی حرارت گاز بردارید و آن را داخل یک پارچه تمیز بریزید( مانند تنظیف ) و اجازه دهید تا آب خامه کشیده شود.

یک نکته خیلی مهم را که حتما باید رعایت کنید این است که نباید به هیچ عنوان خامه را فشار دهید یا جسم سنگینی روی آن قرار دهید.

حتما باید پارچه حاوی پنیر ماسکارپونه را گره زده و ببند و پسس آن را برای زمان 24 ساعت درون یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه,پنیر ماسکارپونه,ماسکارپونه,پنیر

آموزش و طرز تهیه پنیر ماسکارپونه مناسب برای تزیین و تهیه کیک

امتیاز 4.67 ( 6 رای )