به عهد و پیمان خود وفا کنید (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و بسیار لذیذ

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی :

 

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

کشک و بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است.

این غذا معمولا همراه با نان خورده می‌شود.

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .

مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که

می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .

برخی از خواص بادمجان:

بادمجان به علت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است

بادمجان برطرف کننده یبوست است .

بادمجان مقوی معده است .

بادمجان، با سرطان مقابله می کند.

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

مضرات بادمجان:

بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی که  بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد

زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:

بادمجان :◊: 6 عدد

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 3 حبه

:◊: میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. :◊:

نعناع داغ :◊: 2 قاشق غذا خوری

کشک :◊: 1 لیوان

مغز گردو :◊: نصف لیوان

:◊: گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود :◊:

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان:

بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید .روی بادمجون‌ها نمک می‌ پاشیم و می‌ذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخی‌شون بره.

  در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید، بعد با آب سرد می‌شوریمشون.

توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.

هنگامی که بادمجان ها سرخ شدند آن ها را با یک لیوان آب بپزید تا کاملا نرم شوند.

بعد از این که پختند آن ها را با گوشت‌کوب له می‌کنیم.

:◊: اینکار رو با گوشت‌‎کوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری می‌شه و بافتش رو از دست می‌ده. :◊:

در تابه ای پیاز های رنده شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا سرخ شوند بعد نعنای خشک را درون تابه میریزیم و در روغن سرخ میکنیم.

:◊: نعناع خیلی خیلی زود می‌سوزه و مزش تلخ می‌شه:◊:

:◊: برای داغ‎کردن نعنا فقط کافیه روغن رو توی یه تابۀ کوچیک گرم کنید و بعد از اینکه از روی حرارت برش داشتید؛ نعناع خشک رو اضافه کنید و به سرعت هم بزنید. :◊:

سپس بادمجان ها را بر روی پیاز می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم.

حبه های سیر را روی مواد رنده میکنیم.

گردوهای خرد شده و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت دهید.

کشک را با کمی آب رقیق میکنیم و میگذاریم مدت کوتاهی روی حرارت بجوشد.

کشک را به موادتان اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود.

حالا کشک بادمجان رو در ظرف مناسب بریزید و با کشک و پیاز و نعنا و سیر و گردو روش رو تزیین کنید و با نون تازه نوش جان کنید.

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی

امتیاز 4.20 ( 15 رای )