گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خیلی خوشمزه و مجلسی با مغز گردو

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خیلی خوشمزه و مجلسی با مغز گردو

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کشک بادمجان را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

کشک بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند چیز دیگر تشکیل شده است.

کشک بادمجان معمولا همراه با نان خورده می‌شود.

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است و کشک طبع سردی دارد پس بهتر است با هم مصرف شوند.

مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که

می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

بادمجان :♥: 1 کیلو گرم

پیاز :♥: 1 عدد

سیر :♥: 3 حبه

  :♥: میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید :♥:

نعناع داغ :♥: 2 قاشق غذا خوری

کشک :♥: 1 لیوان

مغز گردو :♥: نصف لیوان

  :♥: گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف می شود :♥:

نمک و فلفل :♥: به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کشک بادمجان به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید .

روی بادمجان‌ ها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید به مدت یک ساعت داخل آبکش بمونن تا تلخی‌شون از بین برود.

  بعد با آب سرد بادمجان ها را آب کشی کنید تا نمک آن ها برود.

توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم.

اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.

هنگامی که بادمجان ها سرخ شدند آن ها را با یک لیوان آب بپزید تا کاملا نرم شوند.

بعد از این که پختند آن ها را با گوشت‌کوب له کنید.

  :♥:اینکار رو با گوشت‌‎کوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری می‌شه و بافتش رو از دست می‌دهد :♥:

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

در تابه ای پیاز های رنده شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا سرخ شوند بعد نعنای خشک را درون تابه میریزیم و در روغن سرخ می کنیم.

:♥: نعناع خیلی خیلی زود می‌سوزه و مزش تلخ می‌شه:♥:

  :♥:برای داغ‎ کردن نعنا فقط کافیه روغن رو توی یه تابۀ کوچیک گرم کنید و بعد از اینکه از روی حرارت برش داشتید؛ نعناع خشک رو اضافه کنید و به سرعت هم بزنید:♥:

سپس بادمجان ها را بر روی پیاز می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

حبه های سیر را روی مواد رنده می کنیم.

گردوهای خرد شده و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت دهید.

کشک را با کمی آب رقیق می کنیم و می گذاریم مدت کوتاهی روی حرارت بجوشد.

کشک را به موادتان اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود.

حالا کشک بادمجان رو در ظرف مناسب بریزید و با کشک و پیاز و نعنا و سیر و گردو روش رو تزیین کنید و با نان تازه نوش جان کنید.

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

برخی از خواص بادمجان

:♥:بادمجان به علت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است:♥:

:♥:بادمجان برطرف کننده یبوست است :♥:

:♥:بادمجان مقوی معده است:♥:

:♥:بادمجان، با سرطان مقابله می کند:♥:

مضرات بادمجان

:♥:بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی که بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد

زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند:♥:

طرز تهیه کشک بادمجان,روش پخت کشک بادمجان,کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خیلی خوشمزه و مجلسی با مغز گردو

امتیاز 4.06 ( 17 رای )