قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی همراه با قارچ

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی همراه با قارچ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پیتزا پپرونی را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

طرز تهیه پیتزا پپرونی , روش پخت پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست می شود.

 اما در ایران پیتزا پپرونی رو با سوسیس و کالباس معمولی درست می کنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه می کنند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی :برای 2 نفر

 

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی (حلقه‌ای خردشده) :◊: 1 پیمانه

 خمیر پیتزا :◊: 2 عدد

سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ :◊: 2 قاشق غذا ‌خوری

:◊: به جای استفاده از سس می توانیم خودمان سس را حاضر  کنیم :◊:

:◊:  2 قاشق رب گوجه را با 1 حبه سیر و کمی روغن زیتون مخلوط کنید :◊:

فلفل دلمه‌ای رنگی (نگینی خردشده) :◊: 1 پیمانه

گوجه فرنگی 1 :◊: پیمانه

قارچ (حلقه ای خردشده) :◊: 1 پیمانه

پنیر پیتزا :◊: به میزان لازم

:◊: هرچه مقدار پنیر روی پیتزا بیشتر باشد پیتزا خوشمزه تر است :◊:

پودر آویشن :◊:  به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی همراه با قارچ

طرز تهیه پیتزا پپرونی , روش پخت پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی:

 

به نقل از انسان شاد برای تهیه پیتزا پپرونی ابتدا باید فر را در دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.

خمیر را داخل قالب مخصوص پیتزا پهن کنید، سپس با چنگال، چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

:◊: اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید. :◊:

سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته کرده و نیمی از پنیر پیتزا را روی آن بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

:◊: هرچه سس که روی نان میریزید زیاد باشه پیتزا خوشمزه تر میشه :◊:

سپس سوسیس پپرونی را که خرد کرده روی پنیر پیتزا بچینید.

بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ را روی پیتزا بریزید.

در آخر نمک، فلفل و آویشن و بقیه پنی پیتزا را روی پیتزا بریزید.

پیتزا را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود و پیتزا کاملاً بپزد.

وقتی پنیر پیتزا پف کرد و روی اون کمی برشته شد پیتزا پپرونی شما حاضر است

پس از پخت، آن را برش دهید و سرو کنید.

نکاتی در مورد تهیه پیتزا پپرونی :

در زمان تهیه هر نوع پیتزا از جمله پیتزا پپرونی توجه داشته باشید که دمای تمام مواد پیتزا یکسان باشد.

طرفی فلزی که پیتزا را درون آن درست می کنید حتما باید در یک سطح و کاملا تخت اشد وگرنه دور پیتزا خشک می شود و وسط آن شل می شود.

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی همراه با قارچ

طرز تهیه پیتزا پپرونی , روش پخت پیتزا پپرونی , پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه خانگی همراه با قارچ

امتیاز 4.50 ( 20 رای )