کامیابی تنها در این است که بتوانی زندگی را به شیوه خودسپری کنی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب بختیاری را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد

طرز تهیه کباب بختیاری , روش پخت کباب بختیاری , کباب بختیاری

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری

 

فیله گوسفند یا گوساله :◊: نیم کیلو گرم

فیله مرغ :◊: نیم کیلو گرم

:◊: برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد. :◊:

پیاز :◊: 1 عدد

روغن زیتون یا مایع :◊:3  قاشق سوپخوری

ماست :◊: 3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای سبز :◊: 1 عدد کوچک

آبلیموی تازه :◊: 3 قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده :◊: 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :◊: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی

طرز تهیه کباب بختیاری , روش پخت کباب بختیاری , کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کباب بختیاری ابتدا باید

فیله های مرغ و گوسفند ( یا گوساله ) را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید.

 سپس پیاز ، فلفل دلمه ای خرد شدده ,زعفران دم کرده ، ماست ، روغن  و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ،

روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا گوشت کاملاً طعم دار و ترد شود.

:◊: در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد :◊:

آبلیمو و نمک  را نیم ساعت قبل از پخت به مواد کباب بختیاری اضافه میکنیم .

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی

طرز تهیه کباب بختیاری , روش پخت کباب بختیاری , کباب بختیاری

بعد از مزه دار کردن گوشت شروع به سیخ کشیدن کباب بختیاری کنید.

به ترتیب ۲ تکه از گوشت قرمز و ۲ تکه از گوشت مرغ را به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید.

منقل را آماده کرده سیخ ها را روی منقل قرارداده و شروع به باد زدن کنید

:◊: منقل بهتر است ذغالی باشد :◊:

ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی کباب بختیاری حالت برشتگی پیدا کند سپس اگر تکه های گوشت را کمی ضخیم تر برش زده باشید اجازه دهید به آرامی کبابها به پخت کامل برسند.

بعد از پخت کباب ها ان ها را در ظرفی قرار داده و با گذاشتن تکه نانی روی آنها از سیخ خارج کنید .

کباب بختیاری را مانند کباب کوبیده و جوجه کباب با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و نوش جان کنید.

نکاتی در مورد کباب بختیاری :

توجه داشته باشید که زمانی تکه های گوشت قرمز کباب بختیاری را در مخلوط آب پیاز و زعفران می خوابانید نباید به آن نمک اضافه کنید.

ولی اضافه کردن نمک به گوشت مرغ در ابتدا هیچ مانعی ندارد ، حتی باعث بهتر شدن مزه آن نیز می شود.

سپس توجه داشت هباشید که باید تکه های گوشت کباب بختیاری را جدا جدا در مخلوط قرار بدهید.

به برشی که روی گوشت زده می شود و آن را به صورت دو ورق از هم باز می کند ولی تا انتها برش نمی دهد قبضه کردن می گویند.

طرز تهیه کباب بختیاری , روش پخت کباب بختیاری , کباب بختیاری

 

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی

امتیاز 3.60 ( 10 رای )