آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 6 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه کباب بختیاری سنتی و بسیار پر انرژی

طرز تهیه کباب بختیاری:

 

طرز تهیه کباب بختیاری,روش پخت کباب بختیاری,کباب بختیاری

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله :◊: نیم کیلو گرم

فیله مرغ :◊: نیم کیلو گرم

:◊: برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد. :◊:

پیاز :◊: 1 عدد

روغن زیتون یا مایع :◊:3  قاشق سوپخوری

ماست :◊: 3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای سبز :◊: 1 عدد کوچک

آبلیموی تازه :◊: 3 قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده :◊: 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری,روش پخت کباب بختیاری,کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری:

فیله های مرغ و گوسفند ( یا گوساله ) را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید.

 سپس پیاز ، فلفل دلمه ای خرد شدده ,زعفران دم کرده ، ماست ، روغن  و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ،

روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا گوشت کاملاً طعم دار و ترد شود.

:◊: در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمک استفاده کرد :◊:

آبلیمو ونمک  را نیم ساعت قبل از پخت به موادمان اضافه میکنیم .

بعد از مزه دار کردن گوشت شروع به سیخ کشیدن کباب ها کنید.

به ترتیب ۲ تکه از گوشت قرمز و ۲ تکه از گوشت مرغ را به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید.

منقل را آماده کرده سیخ ها را روی منقل قرارداده و شروع به باد زدن کنید

:◊: منقل بهتر است ذغالی باشد :◊:

ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی گوشتها حالت برشتگی پیدا کند سپس اگر تکه های گوشت را کمی ضخیم تر برش زده باشید اجازه دهید به آرامی کبابها به پخت کامل برسند.

بعد از پخت کباب ها ان ها را در ظرفی قرار داده و با گذاشتن تکه نانی روی آنها از سیخ خارج کنید .

با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کباب بختیاری

امتیاز 2.20 ( 5 رای )