نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : شنبه 1 مهر 1396

تبلیغات

آموزش بهترین روش برای دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعم و رنگی عالی برای پلو

آموزش بهترین روش برای دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعم و رنگی عالی برای پلو

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش دم کردن زعفران را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

زعفران بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه‌ای نگهداری شود.

زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب،

به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

مواد لازم :

:◊: زعفران :◊:

:◊: حبه قند یا مقداری شکر :◊:

:◊: آب جوش :◊:

:◊: یخ :◊:

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

آموزش دم کردن زعفران

ابتدا مقداری از زعفران را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید.

:◊: برای نرم تر و راحت ساییده شدن زعفران از قند یا شکر باید استفاده کنیم :◊:

:◊: به جای هاون از آسیاب هم برای ساییدن زعفران می توانید استفاده کنید :◊:

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

سپس 1 قاشق چایخوری از زعفران ساییده شده را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و

روی استکان را یک نعلبکی قرار دهید و استکان را روی بخار آب کتری یا برنج در حال پخت دم بگذارید تا رنگ بیندازد.

:◊: آب باید کاملا جوش باشد :◊:

:◊: وقتی آب جوش را روی زعفران ریختید یک تکه یخ هم درون استکان بیندازید تا زعفران حسابی رنگ باز کند و رنگ و طعم عالی پیدا کند :◊:

:◊: اگر در دم کردن زعفران از آب جوش هم استفاده نکنید و فقط یخ داخل زعفران بندازید زعفران کاملا رنگ باز میکند :◊:

:◊: هرچه مقدار زعفرون بیشتر باشد خوش رنگ تر می شود :◊:

:◊: زعفران حسابی باید ساییده شود :◊:

محلول زعفران دم کشیده را تا یک هفته درون یخچال می توانید نگه داری کنید ولی

بیشتر نگه داشتن زعفران در یخچال باعث می شود که عطر و طعم و خاصیت زعفران از بین برود.

در مناطقی که رطوبت هوا زیاد است زعفران نرم تر می شود.

برای خشک کردن زعفران آن را 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید یا کمی روی حرارت غیر مستقیم بگیرید تا نم آن از بین برود.

نکاتی در رابطه با استفاده از زعفران:

مقدار مصرف مجاز زعفران روزانه حدود یک گرم است.

 مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند می‌باشد.

اما مصرف بیش از 5 گرم در ماه مضر است. مصرف 5 گرم زعفران در یک وعده‌غذایی می‌تواند منجر به مرگ انسان گردد.

مصرف بیش‌از‌حد زعفران مضر بوده و باعث استفراغ، کاهش ضربان‌قلب، سرگیجه، بی‌حالی، زردی‌پوست و عوارض خطرناک دیگر می‌شود که این عواقب حتی می‌توانند منجر به مرگ شود.
مصرف بیش‌ازحد زعفران همچنین باعث کاهش فشارخون و رقیق‌شدن بیش‌ازحد خون می‌شود که ممکن است عوارضی مثل خون‌ریزی‌های بینی و یا رحمی در بانوان به همراه داشته باشد.
مصرف بیش از حد این ماده به دلایلی که گفته شد برای خانوم های باردار نیز توصیه نمی‌شود و ممکن است به سقط جنین در ماه‌های اول حاملگی منجر شود.

آموزش دم کردن زعفران , دم کردن زعفران , زعفران , دم کردن زعفران با یخ

آموزش دم کردن زعفران با استفاده از یخ با طعم و رنگی عالی برای پلو

امتیاز 4.45 ( 40 رای )