دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 29 تیر 1396

تبلیغات

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان بسیار خوشمزه و متفاوت

 طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان بسیار خوشمزه و متفاوت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان,گراتن پاستا با بادمجان,گراتن,طرز تهیه گراتن,طرز تهیه گراتن پاستا,گراتن پاستا

مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با بادمجان

پاستا :♥: ۱ بسته

:♥:از پاستا فرمی یا صدفی استفاده کنید:♥:

گوشت چرخ کرده:♥:۳۰۰ گرم

بادمجان :♥: ۲ عدد

سیب زمینی :♥: ۲ عدد

قارچ :♥: ۱۰ عدد

پیاز :♥: ۱ عدد

فلفل دلمه ای :♥: ۱ عدد

تخم مرغ :♥: ۱ عدد

سس سفید :♥: ۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی :♥: ۲ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :♥: ۳۰۰ گرم

:♥:اگر از پنیر پیتزای بیشتری استفاده کنید گراتین شما خوشمزه تر می شود:♥:

پودر سوخاری :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل :♥: به میزان لازم

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان,گراتن پاستا با بادمجان,گراتن,طرز تهیه گراتن,طرز تهیه گراتن پاستا,گراتن پاستا

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان

به نقل از انسان شاد برای تهیه گراتن پاستا با بادمجان ابتدا

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید.

کمی آب و نمک درست کنید و بادمجان ها را حدود نیم ساعت درون آب و نمک بریزید.

بعد از این مدت بادمجان ها را بیرون بیاوریو و خوب خشک کنید.

:♥: این کار باعث می شود هم تلخی بادمجان گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود:♥:

درون کمی روغن بادمجان ها را سرخ کنید.

سیب زمینی ها را بشورید و با دو لیوان بگذارید تا پخته شوند.

پیاز را ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا پیاز طلایی و سرخ شود.

بعد از سرخ کردن پیاز گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و سرخ شود.

فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و درون گوشت و پیاز بریزید.

قارچ ها را بشورید و پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید.

قارچ ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نندازد.

:♥:برای این که قارچ ها در حین سرخ کردن سیاه نشوند یک قاشق آبلیمو به آن ها اضافه کنید:♥:

 نمک و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را هم به موادتان اضافه کنید و تفت دهید.

در آخر مقدار کمی ( حدود ۵۰ گرم ) پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و وقتی پنیر شروع به کش آورد تابه را از روی حرارت بردارید.

حالا پاستا را ماننددستور روی بسته درون آب جوش بریزید و کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید.

حدود ۱۰ دقیقه که پاستا درون آب جوش ماند آن را آبکش کنید و روی آن را آب سرد بریزید تا پاستا خمیر نشود.

بعد از این که پاستا را آبکش کردید شروع به درست کردن سس سفید کنید.

:♥:دستور سس سفید را در مطالب قبلی انسان شاد آورده ایم:♥:

وقتی سس سفید را درست کنید حدود ۳ قاشق از روی آن بردارید و بقیه را درون یک کاسه بریزید.

تخم مرغ را هم درون سس بشکنید و خوب مخلوط کنید.

پاستا و نصفی از پنیر پیتزایی که باقی مانده بود را روی مواد بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.

:♥:نمک و فلفل غذا را تست کنید:♥:

یک ظرف نچسب و نسوزی را انتخاب کنید و سه قاشق سس سفیدی که داشتید را خوب کف ظرف پخش کنید.

سیب زمینی هایی که پخته بودید را پوست بکنید و حلقه حلقه برش دهید.

کف ظرف به صورت منظم بچینید.

سپس بادمجان هایی که سرخ کرده بودید را روی سیب زمینی ها بچینید.

بعد از مواد گوشتی که درست کرده بودید روی بادمجان ها بریزید و همه جای ظرف پخش کنید.

پاستاهایی را که به سس سفید آغشته کرده بودید را روی موادتان بریزید.

در آخر باقی مانده پنیر پیتزا را روی موادتان بریزد و کمی آرد سوخاری روی پنیر ها پخش کنید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

هنگامی که پنیر روی گراتن آب و طلایی شد غذای شما حاضر است نوش جان.

طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان,گراتن پاستا با بادمجان,گراتن,طرز تهیه گراتن,طرز تهیه گراتن پاستا,گراتن پاستا

 طرز تهیه گراتن پاستا با بادمجان بسیار خوشمزه و متفاوت

امتیاز 3.00 ( 3 رای )