ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه پاولووای انار و پسته دسری بسیار خوشمزه و مناسب پذیرایی

آموزش و طرز تهیه پاولووای انار و پسته دسری بسیار خوشمزه و مناسب پذیرایی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پاولووای انار و پسته را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع دسر در سایت انسان شاد.

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

پاولووای انار و پسته یک نوع دسر بر پایه مرنگ است.

به افتخار بالرین سرشناس روسی آنا پاولووا برای نخستین بار در استرالیا تهیه شد و به دسر پاولووا نام گذاری شده.

این دسر بافتی لطیف و بسیار ترد دارد و اغلب روی آن را با خامه و میوه تزیین میکنند.

 

مواد لازم برای تهیه پاولووای انار و پسته :

سفیده تخم مرغ :◊: 6 عدد

شکر :◊: 1 و نیم فنجان

آب انار :◊: 1 و نیم فنجان

عسل :◊: 1/4 فنجان

خامه فرم گرفته :◊: 1 و نیم فنجان

دانه انار :◊: 1 فنجان

مغز پسته خرد شده :◊: 1/4 فنجان

وانیل :◊: 1 قاشق چایخوری

آبلیمو :◊: 1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت :◊: 2 و نیم قاشق چایخوری

آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری

شکر :◊: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

طرز تهیه پاولووای انار و پسته :

به نقل از انسان شاد برای تهیه پاولووای انار و پسته ابتدا باید سفیده های تخم مرغ را برای 30 دقیقه در محیط قرار دهید تا هم دما شوند.

در همین فاصله یک کاغذ روغنی یا یک فویل کف سینی فر قرار دهید.

کف کاغذ روغنی یک دایره به قطر 22 سانتیمتر بکشید و سپس کاغذ را برگردانید تا دایره پشت کاغذ قرار بگیرد.

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 120 درجه سانتی گراد قرار دهید.

اکنون سفیده ها را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط مخلوط کنید تا یکدست شوند و فرم بگیرند و رد پره های همزن روی آن بماند.

حال 1 و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و با سرعت زیاد هم بزنید تا سفیده سفت شود.

:◊: طوری که زمانی برداشتن همزن ،سفیده حالت خشک و سفت داشته باشد. :◊:

نصف قاشق چایخوری وانیل را به همراه 1 قاشق چایخوری آبلیمو به مواد بیفزاید و نشاسته ذرت را در آخر روی سفیده تخم مرغ بپاشید تا کم کم ترکیب شوند.

مواد را به وسیله قاشق روی کاغذ روغنی داخل دایره ای که کشیدید بریزید و دور تا دور آن را گرد کنید.

اگر لبه ها را مقداری بلند تر بگیرید بهتر است چون مواد راحت روی پاولووا قرار میگیرد.

اکنون سینی فر را برای 1 ساعت درون فر که از قبل آن را روشن کرده اید و گرم شده قرار دهید.

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

برای اینکه پف پاولووا نخوابد در فر را در این 1 ساعت اصلا باز نکنید.

بعد از گذشت 1 ساعت فر را خاموش کنید و اجازه دهید در همان حالت پاولووا 1 ساعت دیگر درون فر باقی بماند.

اکنون زمان آماده کردن شربت انار میباشد.

آب انار را به همراه عسل و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو درون شیر جوش بریزید و روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید تا کم کم جوش بیاید.

زمانی که به دمای جوش رسیدید زیر حرارت را کم کنید و بگذارید برای 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم بجوشد و غلیظ شود تا زمانی که حجم آن نصف شود.

حال برای اینکه شربت انار خنک شود آن را درون یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

حال 1 قاشق غذاخوری شکر را همراه باقی مانده وانیل به خامه فرم گرفته شده اضافه کنید و درون کاسه بریزید و آن را با سرعتی متوسط بزنید تا سفت و فرم گرفته شود.

میتوانید برای اینکه زودتر موادتان سرد شود کاسه را به همراه پره های همزن از قبل درون فریزر قرار دهید.

حال سینی فر را بیرون بیاورید و پاولووا پخته شده را از روی کاغذ روغنی به آرامی جدا کنید و روی ظرف مورد نظر برای سرو بگذارید.

اکنون به وسیله کاردک خامه فرم گرفته را روی تمام قسمت های مرنگ پخش کنید.

پسته خرد شده و دانه های انار را به شکل دلخواه روی پاولووا بریزید و در آخرین مرحله شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.

انسان شاد امیدوار است با تهیه دسر پاولووا انار و پسته لحظات شادی را در کنار خانواده و دوستان سپری کنید.

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

طرز تهیه پاولووای انار و پسته,پاولووای انار و پسته,پاولووا

 

آموزش و طرز تهیه پاولووای انار و پسته دسری بسیار خوشمزه و مناسب پذیرایی

امتیاز 4.25 ( 8 رای )