دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ بسیار خوشمزه

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ بسیار خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد

طرز تهیه سوفله مرغ,سوفله مرغ,طرز تهیه سوفله,طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ,سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ

سینه مرغ :♥: 1 عدد

قارچ :♥: 10 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد

تخم مرغ :♥: 4 عدد

شیر :♥: 1 لیوان

آرد :♥: 2 قاشق چای خوری

پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم

نمک وفلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه سوفله مرغ,سوفله مرغ,طرز تهیه سوفله,طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ,سوفله مرغ و قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

به نقل از انسان شاد برای تهیه سوفله مرغ و قارچ

ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه و یک لیوان آب بگذارید تا بپزد.

بعد از نیم ساعت که مرغ پخت آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در تابه ای کمی روغن بریزید و سپس آرد را به ان اضافه کنید و تفت دهید.

:♥: آرد را باید قبل از تفت دادن 3 مرتبه الک کرد تا در غذا گلوله گلوله نشود :♥:

نمک و فلفل و ادویه ها را هم به آرد اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

حالا شیر را آرام آرام اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.

قبل از اینکه سس شروع به جوشیدن کند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظرفی جدا بریزید.

سفیده ها را با چنگال یا با همزن برقی خیلی خوب هم بزنید به طوری که سفیده ها مانند کف سفید و پفدار شوند.

:♥: هم زدن سفیده ها بسیار مهم است چون باعث پف دار و لطیف بودن سوفله می شود :♥:

وقتی سفیده ها را هم زدید آن ها را درون یخچال بگذارید تا بقیه مواد را حاضر کنیم.

زرده ها را با چنگال خوب بزنید تا مایه کرم رنگی شود و حباب دار شود.

زرده ها را به سسی که درست کرده اید اضافه کنید و مخلوط کنید.بعد از این که زرده را اضافه کنید سریعا باید نصفی از پنیر پیتزا را داخل سس بریزید.

:♥: گرمای سس باعث آب شدن پنیر و کشدار شدن سس می شود

قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و ورقه ای خرد کنید.در کمی روغن تفت دهید :♥:

هنگامی که قارچ را تفت می دهید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.

سپس پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به قارچ اضافه کنید.

در آخر مرغ های پخته شده و ریش ریش را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه سوفله مرغ,سوفله مرغ,طرز تهیه سوفله,طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ,سوفله مرغ و قارچ

حالا سسی که درست کرده بودید را روی مرغ و قارچ بریزید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و آن را آرام آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

:♥: وقتی سفیده را اضافه می کنید نباید دیگر مواد را خیلی هم زد چون پف سوفله می خوابد.در ضمن مواد را بعد از اضافه کردن سوفله در یک جهت هم بزنید :♥:

مایه سوفله شما آماده است حالا باید آن را درون فر بگذارید تا پخته شود.

ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و مواد سوفله را درون ظرف بریزید.

با پنیر پیتزا سطح سوفله را بپوشانید و ظرف را به مدت 45 دقیقه درون فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

هنگامی که پنیر آب شد و طلایی رنگ شد سوفله مرغ و قارچ شما آماده است.نوش جان

طرز تهیه سوفله مرغ,سوفله مرغ,طرز تهیه سوفله,طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ,سوفله مرغ و قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ بسیار خوشمزه

امتیاز 4.43 ( 7 رای )