کامیابی تنها در این است که بتوانی زندگی را به شیوه خودسپری کنی.

طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت

طرز تهیه آش رشته با پیاز داغ

 

 آش رشته,طرز تهیه آش رشته,نکات مهم برای پخت اش رشته

آموزش درست کردن آش در سایت انسان شاد

 مواد لازم برای تهیه آش رشته با پیاز داغ

لوبیا چیتی :◊: 1 لیوان

نخود :◊: 1 لیوان

عدس :◊: 1 لیوان

لوبیا سفید :◊: 1 لیوان

آرد گندم :◊: قاشق غذاخوری

رشته آش :◊: 600 گرم

پیاز داغ :◊: 1 لیوان

سیر داغ :◊: 1/2 لیوان

نعنا داغ :◊: به مقدار لازم برای تزیین

کشک :◊: 1 کیلو گرم

سبزی آش :◊: 2 لیوان

:◊:گشنیز 1 واحد، جعفری 1 واحد، چغندر 1 واحد، تره 1/2 واحد و اسفناج به مقدار کم :◊:

آش رشته,طرز تهیه آش رشته,نکات مهم برای پخت آش رشته

طرز تهیه آش رشته:

حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

آنها را با آب بر روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.بعد از این که کاملا پخته شدند سبزی را به آنها اضافه میکنیم .

 پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند.

وقتی که رشته کاملا حجم گرفت و نرم شد نصف کشکی که آب گرفتیم رو همراه مقداری از سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به آش اضافه میکنیم.

و بعد از 10 دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.

نکته:

ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد.

می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد.

در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

– زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد.

در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

طرز تهیه آش رشته با پیاز داغ

امتیاز 3.92 ( 13 رای )