باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه 5 فروردین 1396

طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت

طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه آش رشته را آمده کرده ایم.

انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد

 آش رشته , طرز تهیه آش رشته , نکات مهم برای پخت آش رشته

 مواد لازم برای تهیه آش رشته با پیاز داغ :

 

لوبیا چیتی :◊: 1 لیوان

نخود :◊: 1 لیوان

عدس :◊: 1 لیوان

لوبیا سفید :◊: 1 لیوان

آرد گندم :◊: قاشق غذاخوری

رشته آش :◊: 600 گرم

پیاز داغ :◊: 1 لیوان

سیر داغ :◊: 1/2 لیوان

نعنا داغ :◊: به مقدار لازم برای تزیین

کشک :◊: 1 کیلو گرم

سبزی آش :◊: 2 لیوان

:◊:گشنیز 1 واحد، جعفری 1 واحد، چغندر 1 واحد، تره 1/2 واحد و اسفناج به مقدار کم :◊:

طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , نکات مهم برای پخت آش رشته

طرز تهیه آش رشته:

 

به نقل از انسان شاد برای تهیه آش رشته ابتدا باید حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

آنها را با آب بر روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.بعد از این که کاملا پخته شدند سبزی را به آنها اضافه میکنیم .

 پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

زمانی که سبزی آش رشته پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند.

وقتی که رشته کاملا حجم گرفت و نرم شد نصف کشکی که آب گرفتیم رو همراه مقداری از سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به آش رشته اضافه میکنیم.

و بعد از 10 دقیقه زیر آش رشته را خاموش میکنیم.

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , نکات مهم برای پخت آش رشته

نکتاتی در مورد آش رشته :

 

 قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

 سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

 نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

 کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد.

می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد.

طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , نکات مهم برای پخت آش رشته

در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

 کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد.

در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , نکات مهم برای پخت آش رشته

طرز تهیه آش رشته سنتی با پیاز داغ و نکات مهم در پخت

امتیاز 3.78 ( 18 رای )